Hoe je jouw dag begint en eindigt in vrouwelijke flow

Herken je het? Je staat ‘s ochtends al op en heb het gevoel dat je achterloopt. Je hebt het gevoel dat je veel moet doen en je voelt je gehaast en zo ben je de hele dag bezig met kinderen, huishouden, werk etc, maar aan het eind heb je niet het gevoel dingen te hebben gedaan die ECHT belangrijk voor je zijn. Dit gevoel hebben veel vrouwen. Ze zijn moe en komen niet aan zichzelf toe.

Het is belangrijk als vrouw zijnde om tijd voor jezelf te nemen en jezelf op de eerste plaats te zetten. De manier hoe je voor jezelf zorgt, zet de toon voor een leven waar je voldoening uithaalt. Vandaar ook dat in de 5 o’ clock club…In Becoming Her we elkaar inspireren om vroeg op te staan om tijd voor jezelf te nemen.

En tijdens de Magical Morning Inspiration van vandaag heb ik, geïnspireerd door Tara Marino een vrouwelijke coach uit Frankrijk, gesproken over hoe je als vrouw zijnde je dag kan beginnen en eindigen in FLOW, wat past bij jouw vrouwelijke energie.

Door je dag in flow te beginnen en te eindigen kan je jouw dag structureren op een manier wat ten diensten is voor jou als vrouw. Ten diensten van je authentieke zelf, waardoor je ook kan gaan doen wat past bij jouw purpose.

Volgens Tara heb je als vrouw zijnde drie energieën in jezelf:

1. De Indie energie: Is het deel van jouw sensualiteit verantwoordelijk voor BALANS in jouw leven. Het deel dat zorgt dat je je diep verbonden voelt met jezelf en jouw purpose. Dit deel is ook verbonden met jouw innerlijke wijsheid. Zelf liefde en zelfacceptatie staan hier centraal.

2. De Frenchie energie: Is het deel van jouw sensualiteit verantwoordelijk voor GENOT. Dit deel gaat over relaties, je relatie met jezelf, jouw (innerlijke) schoonheid. Met de Frenchie energie geniet je van jouw sensualiteit.

3. De New Yorker energie: Is het deel van jouw sensualiteit dat gefocust is op SUCCES. Met deze energie ben je meer bezig met resultaten en leiderschap. Je bent meer in jouw ‘doen modus’ om resultaten te behalen.

De meeste vrouwen staan en gaan naar bed in hun New Yorker energie. Bezig met wat allemaal gedaan moet worden. Het is echter belangrijk dat er een natuurlijke flow is in al deze energieën en dat er geen één wordt overgeslagen.

In de ochtend is het goed om te beginnen met jouw Indie energie bijvoorbeeld in jouw dagboek schrijven of een meditatie doen. Daarna kan je overgaan naar de Frenchie energie. Je kan dan jezelf een borstmassage geven, genieten van thee ritueel of bewust een mooie set lingerie uitkiezen om te dragen voor die dag. Als laatste ga je dan over naar de New Yorker energie. De ‘doen modus’ aan de hand van jouw doelen voor die dag.

Aan het eind van de dag is de volgorde net omgekeerd. Van New Yorker energie ga je dan naar Frenchie energie (bijvoorbeeld een bad nemen) en als laatste naar jouw Indie energie (bijvoorbeeld een inspirerend boek lezen).

Persoonlijk merk ik dat ik mijn dag niet goed afsluit. Toch ga ik naar mijn mails kijken op mijn telefoon of bepaalde acties uitzetten. Dus heb ik mij voorgenomen om mijn WIFI uit te zetten in ieder geval voordat ik overga naar mijn Indie energie.

Mijn vraag aan jou is nu, wat zou je zelf ook kunnen doen om jouw dag te beginnen en te eindigen in deze flow?

Love, light and blessings,

Nadyura

Ps: Ben je nieuwsgierig naar de Magical Morning Inspiration (video) waar ik deze energieën uitleg?

De video is te bekijken in de 5 o’clock club… In Becoming Her.

About The Author

Iloveinspiration

Leave a Reply