Al een tijdje liep ik met het idee rond om een challenge te doen in de “5 o’clock club…In Becoming Her“. De “5 o’clock club.. In Becoming Her” is een club van vrouwen die elkaar inspireren om op te staan om 05:00, om tijd voor zichzelf te nemen om de dag magisch en geïnspireerd te beginnen om meer (zelf)liefde, vrijheid en magie te ervaren!

Aangezien het voor de vrouw zo belangrijk is om tijd voor zichzelf te nemen en zichzelf op de eerste plaats te zetten, had ik als thema uitgekozen voor de challenge ‘7 days of selfcarevoor de moderne sensuele vrouw. Ik geloof namelijk sterk in de kracht van de vrouwelijke energie.

Vanaf de eerste dag was de magie meteen te voelen. Elke dag ging ik live om 05:30 en konden we samen de dag beginnen met een dankbaarheidsgebed, er werd ingegaan op het thema van de dag en er werd een tip gegeven. De tips varieerden van een dagelijks ‘pleasure ritual‘, yoga oefeningen om de vrouwelijke energie te activeren,  tot voeding voor onder andere een goede hormoonbalans.

Na de challenge had ik verschillende berichten gekregen van vrouwen die de live video’s begonnen te missen en ik merkte dat ik ook in een inspiratiegat was gevallen en de magie om samen met andere vrouwen s’ ochtends vroeg te verbinden miste.

Hierdoor heb ik  besloten  om op maandag, woensdag en vrijdag om 05:30 live te gaan  in de 5 o’clock club…In Becoming Her met ‘Magical Morning Inspirations’. Zo kunnen we elkaar blijven inspireren om de dag magisch te beginnen en de journey aangaan om jezelf steeds meer te zien in de perfectie die God heeft gecreëerd. De journey genaamd….. In Becoming Her. <3

En voor de vrouwen die meteen meer inspiratie willen opdoen presenteer ik zaterdag 27 mei a.s de Saturday Night Inspiration: Unleash the Sensual Goddess within (part 2). Tijdens deze Saturday Night Inspiration is er plek voor 10 vrouwen om samen te delen, helen en opdrachten en oefeningen te doen om de Sensual Goddess die in elke vrouw verborgen zit aan te wakkeren.

Datum: zaterdag 27 mei 2017
Aanvang: 18:00 uur
Locatie: Zomerhofstraat 71, 3032 CK Rotterdam

Schermafbeelding 2017-05-23 om 01.02.18.png wordt weergegeven

Heb je interesse? Je kan je aanmelden voor deze inspirerende avond door een mail te sturen naar info@iloveinspiration.nl.

Love, light and blessings,

 

Nadyura

 

 

 

 

About The Author

Iloveinspiration

Leave a Reply