Iedereen heeft het onwijs druk en we willen allemaal onze ochtenden wat sneller laten verlopen. Ik denk dat iedereen een hekel heeft aan haasten. Als je dan na gaat denken om je ochtend routine te verkorten is er weinig dat je kunt laten vallen.. Ontbijten moet, douchen moet.. enzovoort. Als je één van deze dingen overslaat is het hoogst waarschijnlijk dat je je een beetje naar voelt. Vandaag heb ik een artikel over foodhacks! Niet alleen om je routine korter te maken maar ook gewoon handige weetjes!

 

Salad in a jar

spring-salad-in-a-jar_v-1

Een geschikte lunch meenemen blijft moeilijk voor veel mensen. Ik zie veel mensen vaak een salade halen van de AH. Nu kan het zo zijn dat jij dat te duur vind of je vind de combinaties niet lekker. Wie kan er betere combinaties verzinnen voor jou, dan jijzelf? Precies de reden om een salad in a jar mee te nemen. Waar je deze potjes haalt? Bij de Xenos voor 1,99. De combinaties maak jij helemaal zelf, op het internet zijn er ook talloze recepten bij. Het is de kunst om de dressing als eerste in het potje te doen anders heeft je salade de hele dag in de dressing geweekt, wat natuurlijk niet lekker is!

enhanced-buzz-909-1381354518-13

Ook dol op avocado maar ben je al meerdere keren tegen onrijpe avocado aangelopen? Een simpele guide om te zien wanneer een avocado rijp is kan je daarbij helpen!

enhanced-buzz-17135-1381356465-24

This is me! Wanneer ik een taart maak of koop snij ik het altijd in ongelijke stukken. Niet alleen staat dit heel lelijk, het is ook heel onhandig. Ik gebruik de floss hack zelf ook en hij werkt perfect!

food-hacks-15

Goodbye sticky hands! Als kind had ik altijd van die vieze plakkerige vingers na het eten van waterijsjes. Deze truck klaart zeker wel het klusje. Heel handig voor jong en oud!

4f9ab61b6f5e695fbb229671e8914797

Thee liefhebber en voel je je niet zo goed? Tea always helps!

waterbottlemarkedwithtime

Heb jij moeite met water drinken! Markeer dan met een stift tijdstippen op je beker. Hiermee zorg je ervoor dat je minimaal 2 liter water drinkt per dag!

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.