• Benodighdeden: Pen & Papier
  • Duur: 7 dagen, 30 minuten
  • Dagdeel: voorkeur in de ochtend.

Er zijn verschillende theorieën over hoe je kunt werken met de wet van de aantrekkingskracht. Wat een aantal gemeen hebben is dat het belangrijk is voor jezelf om duidelijk te weten wat je wil. Dat wil zeggen de tijd nemen om daar goed over na te denken. Pas wanneer het voor jezelf duidelijk is, kunnen wij aantrekken wat wij wensen. De aankomende 7 dagen ga ik bewust werken met de wet van aantrekkingskracht en ik dacht waarom zou ik dat alleen doen, terwijl wij dit ook samen kunnen doen.

Wat gaan wij de aankomende 7 dagen doen?

Voordat je begint met actief aantrekken zorg eerst dat je in een goede stemming bent. Dat wil zeggen dingen loslaten die op dit moment niet relevant zijn. Dat kan je doen door:

1. Lachen werkt ontspannen voor de geest en lachen is gezond. Ja, we willen onze energie hoog hebben. Wat voor mij werkt tegenwoordig zijn pranks. Hier een filmpje waar ik echt helemaal stuk om ga.

2. Wat voor mij ook echt werkt is muziek. Echt even 5 minuten losgaan op heerlijke muziek. Gelukkig kan je op youtube heerlijke muziek maar zeer zeker ook leuke dansjes vinden van o.a. Choreograaf Aliya Janell.

3. Als het goed is voel je je nu lekker in je vel. Doe je ogen dicht voor 1 minuut en let op je ademhaling.

4. Nu ga je voor jezelf erachter komen wat je nu echt wil. Hiervoor kan jij een klein boekje meenemen voor onderweg waarin je spontane ingevingen kan noteren.

Let’s start working with the Law of Attraction

Voordat je met de oefening begint raad ik je aan om naar deze video te kijken. Het is naar mijn idee de meest praktische uitleg over hoe de wet van aantrekkingskracht werkt. Het duurt 27 minuten. Als je er naar kijkt zorg dat je ook hier je notitieboekje bij de hand hebt, want er worden inzichten gedeeld.

Leer de taal van het Universum kennen.

Aan het begin van deze 7 dagen stel jij jezelf de volgende vragen: Wat wil ik en wat heb ik nodig om een voldaan gevoel te krijgen? Zorg vervolgens dat je op tekens blijft letten waar je hart warm van wordt en waar je een goed gevoel van krijgt. Maar ook tekens die je totaal niet verwacht zoals een liedje op de radio die hetzelfde zegt wat je denkt. Deze tekens kunnen vanuit elke hoek komen. Je leert hierdoor meteen de taal van het Universum kennen.

Ochtendritueel: 

Wat wil ik en wat heb ik nodig om een voldaan gevoel te krijgen?

Elke ochtend na je ontbijt neem je 30 minuten om je gedachten op papier te zetten. Je kunt gewoon vrij schrijven en je kunt kiezen om jezelf wederom de volgende vragen te stellen:

  • Hoe wil ik dat mijn leven eruitziet?
  • Wat wil ik in mijn relatie?
  • Wat wil ik voor mijn carriere?
  • Hoe wil ik mij voelen?

Tip

Een tip die ik je kan geven als je moeite hebt om het voor je te zien. Is om het op te schrijven alsof het al is geweest. Bijvoorbeeld: Gisteren werd ik gebeld en ik hoorde dat ik maandag al kan beginnen met mijn droombaan of vorige week was ik in Parijs met mijn geliefde wat heb ik genoten, hij zei dat hij klaar is om onze relatie naar een volgend niveau te brengen…

Door deze oefening versterk je de relatie met jezelf en kom je erachter wat hetgeen nu is wat jou blij maakt.

Helderheid trekt ook helderheid aan. Verwarring tevens verwarring. Onderzoek wat er bij jou van binnen leeft, en wijd je toe aan hetgeen wat je belangrijk vind en zie hoe hetgeen zich ontluikt in je leven.

In mijn facebookgroep building my brand kun jij mij laten weten hoe je het ervaart, en wie weet heb je ook nog tips die je graag deelt. Heb jij trouwens behoefte aan meer diepgang en begeleiding dan kun je via www.maramichels.com een spiritual life coaching sessie boeken met mij.

Liefs,

Mara,

 

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.