Wat ben ik trots om deze generatie mee te mogen maken. De generatie waarin wij leven is de generatie van verandering. Jarenlang heeft het gedraaid om oppervlakkige zaken en nu, nu gaat het om hoe iemand is van binnen. Mensen nemen veel vaker de stap om te kiezen voor wat hun gelukkig maakt in plaats van wat meer geld maakt for example.

Het is een heel groot voordeel dat er zoveel aan mensen hun happiness gedaan wordt. Wees goed voor jezelf! Je hebt maar èèn lichaam en daar moet je het je hele leven mee doen. Laat die junkfood en zoetigheden eens zitten. Trust me, these are the words of someone who used to be very unhealthy. 

Ik heb eerlijk waar gemerkt dat gezonder eten je meer energie geeft en je ook nog eens lekker in je vel laat zitten.

Hard werken is voor veel mensen een must. Veel mensen voelen een druk op zich dat ze harder moeten werken en beter presteren. Wat ik mezelf afvraag is of mensen ook een druk voelen om eens te ontspannen? We klagen dat we teveel doen, maar waarom kiezen we ervoor om toch hard werken boven ontspanning te zetten? Ik denk dat dit puur te maken  heeft met een soort systeem. Als je iets goeds doet, dan verdien je het om eens te ontspannen. Zo zit het niet in elkaar. Je lichaam heeft rust nodig anders maak je het van binnenuit kapot en dat willen we niet. Dus stamp het er eens in om goed voor jezelf te zorgen en pauzes te nemen!

Ik ben iemand die niet gelooft in geluk. Ik geloof dat geluk een kwestie is van goede voorbereiding en toeval.

Breng jezelf in dit soort situaties. Denk positief en wees optimistisch. Je zal er versteld van staan hoeveel deuren er voor je opengaan. Jezelf accepteren is iets wat je echt moet leren, dat ontwikkel je niet zomaar. Zodra je als persoon jezelf accepteert, kan je de wereld aan. Wat mooi is aan zo sterk zijn en lekker in je vel zitten, is dat jij hetzelfde kan doen voor je medemens. Probeer andere mensen eens in het zonnetje te zetten. Waarom? Omdat veel mensen waarde hechten aan iemand anders zijn oordeel.

Be outgoing. In my experience maakt thuis zitten me heel moe en chagrijnig. De hele dag op je reet zitten is niet iets motiverends. Behoudt je sociale contacten, leg nieuwe contacten! Zorg ervoor dat je altijd iets hebt om naar uit te kijken. Met familie, vrienden zelfs huisdieren! Ik geloof er heilig in dat de enige persoon die jou werkelijk waar gelukkig kan maken, jijzelf bent. Het heeft allemaal te maken met zelf acceptatie. Laat de vitamine D van de zon zijn werk doen en begin te stralen!

Om je aan het denken te zetten.. Zou jij liever rijk willen zijn aan life experience of aan geld?

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.