Microblading 3D/6D hairstrokes is niet van echte te onderscheiden. Je wenkbrauwen worden op een zeer natuurlijke manier geperfectioneerd.

In tegenstelling tot  de geschaduwde wenkbrauwen, worden de hairstrokes handmatig gezet. Haartje voor haartje wordt je wenkbrauw langer,breder of gewoon wat voller gemaakt. Je wenkbrauwen wordt niet geheel ingekleurd, maar tussen je haartjes blijft nog steeds iets van je huid zichtbaar. Soms zijn een paar haartjes genoeg om tot de ideale wenkbrauw te komen. Echter Micorblading 3D hairstrokes is geschikt voor iedereen die minder bedeeld zijn van wenkbrauwhaartjes betreft. De haartjes die met het Microblading gezet worden zijn niet van echte haartjes te onderscheiden, waardoor het mogelijk is en mooi natuurlijke wenkbrauw te vormen. Na de Microblading behandeling hoef je niet meer je wenkbrauwen bij te werken en heb je de perfecte wenkbrauwen!

De behandeling:

  • De 3D Hairstroke Eyebrows pigmentatie bestaat uit 2 behandelingen van 60 min. Tussen de 1e en  2e  behandeling zit ongeveer 4 weken.
  • Bespreken van uw wensen qua vorm en kleur (uitsluitend natuurlijke pigmenten)   Advies van Permanent  Make-up Artist
  • PMU wordt bij u getekend als voorproefje van het uiteindelijke resultaat.  Na akkoord start de pigmentatie
  • Vorm en kleur (uitsluitend natuurlijke pigmenten) worden bijgewerkt
  • Accenten worden gelegd qua intensiteit.

Microblading 3D  hairstrokes t.w.v  €399,- NU voor maar €149,- Incl. 2e behandeling GRATIS!

 

 

 

 

 

Voor al je vragen of het maken van een afspraak neem gerust contact op.
T
el: 0618616615

 

 

 

About The Author

Ebru Akcakaya

Leave a Reply