Lang heb ik nagedacht waar ik het over zou willen hebben zodra ik mijn gedachten weer zou delen. Aangezien ik elke week zeker 2x per week naar de film ga. Was de keuze best makkelijk.  Iloveinspiration.nl heb ik opgezet als inspiratie platform. Inspiratie in de breedste zin van het woord.  Mocht je inspiratie hebben om te delen. Neem contact met mij op voor meer info. ~ Mara Michels

Even in het kort, voor als je het nog niet weet. Ik ben niet alleen een boekenworm. Ik ben ook een echte movie geek. Films bieden mij meer inzichten over mezelf, mijn relaties, de wereld en zelf inzichten over de cosmos. Ik zie altijd een diepere boodschap in films. Ik geloof dat films een belangrijke rol spelen in deze maatschappij (meer dan alleen entertainment). En Ik hoop ooit zelf een film te maken. 

Captain Marvel is een film over een vrouw die achter haar ware identiteit komt, en bij het vinden van haar identiteit vindt zij haar kracht. De kracht, de energie die altijd al in haar aanwezig was. Haar ontwetendheid maakt haar een speelbal voor anderen die wel bewust zijn van haar kracht. Doordat zij niet wist wie zij was, had zij ook geen persoonlijke agenda waar zij voor vocht. Zo werd zij gebruikt om de agenda van haar vijand te dienen, zonder dat zij het wist.

Vaak tappen wij in onze gebroken zelf en vergeten dat onze krachtige zelf ook aanwezig is. Jij bent krachtig en het is belangrijk voor je eigen ontwikkeling dat jij deze kracht omarmt.

Zij bleek zelf niemand nodig te hebben. Al de energie had zij zelf. Moraal van het verhaal is dat het belangrijk om te weten wie je bent. Belangrijk om te weten dat jij veel krachtiger bent dan dat je denkt. Vaak tappen wij in onze gebroken zelf en vergeten dat onze krachtige zelf ook aanwezig is. Jij bent krachtig en het is belangrijk voor je eigen ontwikkeling dat jij deze kracht omarmt. Dit systeem is niet gebouwd om jou te vertellen wie je bent, het systeem is gebouwd om jou vast te zetten in een rol, in een functie/positie waar het systeem het meest baat bij heeft. Zolang jij niet volgens jouw eigen agenda gaat leven, ben je altijd een poppetje in iemand anders verhaal.

Kijk in de spiegel en durf jezelf een paar minuten lang in de ogen aan de kijken, roep je naam een aantal keer achter elkaar en voel je eigen vibratie.

Kijk in de spiegel en durf jezelf een paar minuten lang in de ogen aan de kijken, roep je naam een aantal keer achter elkaar en voel je eigen vibratie. Vier de kracht die in je leeft en wees trots dat je ondanks alles nog steeds staat. Jij hebt het gedaan. Het beste wat je kan doen om jezelf te belonen is, is je successen te vieren.

Kies voor je eigen kracht!

Over mij. Ik weet wat het is om mezelf kleiner voor te doen dan nodig. Ik weet hoe het voelt om je eigen patronen te doorbreken. Ik weet wat het is om pijn om te zetten in kracht. Ik weet wat het is om voor jezelf te kiezen. Ik weet wat het is om te werken met je intuïtie. Ik heb in de afgelopen 20 jaar duizenden mensen geholpen bij het vinden van hun zelf en het vinden van hun succes. 

Mocht je ondersteuning nodig hebben bij het vinden van je eigen kracht, je eigen stem en jouw persoonlijke missie kun je contact met mij opnemen via mara@maramichelspr.com voor een korte intake gesprek. Wil jij ondersteuning in het vormgeven van jouw coachingmethodiek, productontwikkeling en unique selling point mail mijn dan, wie weet kan ik je helpen mail via mara@maramichelspr.com. 

Liefs, Mara

 

 

 

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.