Ik spreek heel veel vrouwen die moeite hebben met meer geld verdienen of die geld ontvangen maar net zo snel weer uitgeven (dus niet kunnen vasthouden). Vrouwen die in schaarste leven of een schaarste mindset hebben ook al verdienen ze op papier misschien genoeg geld.

Maar net als veel vrouwen niet praten over seksualiteit wordt er niet gesproken over geld. Er heerst een schaamte of taboe over deze onderwerpen.

Maar net als veel vrouwen niet praten over seksualiteit wordt er niet gesproken over geld. Er heerst een schaamte of taboe over deze onderwerpen. Ook ik heb mij lange tijd geschaamd om te praten over geld. Maar ik heb er bewust voor gekozen om mijn relatie met geld te veranderen.

Heb je jezelf ook wel eens afgevraagd wat jouw relatie is met geld? Stel dat geld jouw liefdespartner zou zijn, iemand met wie je de rest van jouw leven zou willen delen. Hoe ben je geld aan het behandelen? En hoe je geld nu aan het behandelen bent, denk je dat geld dan ben jou zou willen blijven? Stel bijvoorbeeld dat je elke dag tegen geld zegt dat hij niet belangrijk voor je is, of dat hij je niet gelukkig maakt, of nog erger dat je je schaamt voor hem. Denk je dat geld bij jou zou willen blijven? Wanneer was het voor het laatst dat je tegen geld hebt gezegd dat hij geweldig is, lekker ruikt en er sexy uitziet? Lang geleden of misschien zelfs nooit? Denk je dat geld bij jou zou willen blijven?

Het is tijd om een liefdevolle en gepassioneerde relatie te gaan beginnen met geld. Hieronder een paar tips hoe je dat kan doen:

  • Praat gepassioneerd en liefdevol tegen geld. Zeg elke dag tegen geld hoe geweldig hij is, dat je dankbaar bent dat hij in jouw leven is en ook nog lekker ruikt en sexy is 🙂

 

  • Stel jezelf open en vertrouw op geld. In een relatie moeten we ook een onszelf open stellen voor ons partner. Daarvoor moeten we vaak eerst dingen uit het verleden loslaten om de ander toe te laten. En we moeten durven om de ander te vertrouwen. Laat geld zien dat je hem vertrouwt door iets te doen buiten jouw comfortzone met geld. Maak de sprong met geld!

 

  • Omring jezelf met mensen die ook al een gepassioneerde relatie hebben met geld. De mensen die je om je heen hebt nu, wat voor relatie hebben ze met geld? Hebben zij de type relatie met geld die jij ook zou willen hebben?

Zou je ook een gepassioneerde relatie met geld willen hebben? Ben je klaar om jouw relatie met geld te gaan veranderen? En zoek je een manier hoe je dat kan doen? Neem contact met mij op, ik help je graag erbij <3

Wie ben ik?

Mijn naam is Nadyura Navarro. Ik ben 39 jaar oud, getrouwd met 3 kinderen en woon in Rotterdam. Ik heb rechten gestudeerd en werkte als jurist maar rond mijn dertigste kreeg ik een dertigersdilemma. Huisje, boompje en hypotheekje gaf mij geen voldoening meer. Ik heb mijn baan opgezegd en zo begon mijn journey naar ondernemerschap, transformatie en healing. Ondertussen heb ik een kinderdagverblijf op Curaçao en heb ik mij gespecialiseerd in women empowerment. Mijn missie is om vrouwen te inspireren om vanuit de vrouwelijke energie gepassioneerd te leven, overvloed te manifesteren en een 5-sterrenleven te leiden. Van sleur naar passie en overvloed! Dit doe ik door vrouwen te helpen om zich te empoweren op sensueel, spiritueel en financieel gebied.

Love, light and blessings,

Nadyura

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.