2,5 jaar geleden is Eve Tomaszewski begonnen met The Goaldiggers Club. Haar doel is ondernemende vrouwen te voorzien van waardevolle kennis die zij nodig hebben om aan de top te komen. Als redacteur heeft zij veel vrouwen mogen interviewen, en besefte zij hoe belangrijk het was om deze kennis te delen.

Toen zij begon te werken als freelancer werd zij er bewust van dat er veel meer bij het ondernemerschap komt kijken. Je administratie, momenten van eenzaamheid, je businessmodel, etc. Hoe fijn is het dan om te kunnen verbinden met vrouwen die hetzelfde meemaken of al een paar stappen verder zijn. Niet iedereen heeft zo’n groot netwerk als Eve en dat was dan ook haar aanleiding om te beginnen met The Goaldiggers Club.

Hoe fijn is het dan om te kunnen verbinden met vrouwen die hetzelfde meemaken of al een paar stappen verder zijn.

 

Zondag 4 maart 2018 was ik aanwezig bij The Goaldiggers club. Het was fijn. Ruim 85 vrouwen werden van 10.00 uur tot 18.30 uur geïnspireerd door prominente gastsprekers, een coach corner, een heerlijke lunch, feestelijke aankleding en genoeg ruimte om zelf te netwerken.

De sprekers waren:
 • Sanny Verhoeven, Blogger Sanny Zoekt Geluk, presentatrice en Youtuber.
 • Cynthia Schultz, influencer, blogger en auteur ‘werkboek voor structuurjunkies in spe.’
 • Melanie Bosveld, founder Kult&Ace
 • José Woldring, founder The Media Nanny. 

Het mooie van de sprekers was dat zij totaal uiteenlopend waren. Wat zij gemeen hadden was dat zij ware Goaldiggers zijn die met bloed, zweet en tranen hun obstakels hebben overwonnen en van hun droom een realiteit hebben weten te maken. En hoe zij dat hebben gedaan dat was de grote vraag van de dag.

Hier de 10 geheimen van The Goaldiggers Club die ik meeneem als vrouwelijke ondernemer.

 1. The Devil is in the detail. Denk aan de details wanneer jij jezelf presenteert of iets organiseert.
 2. Maak gebruik van de Pomodoro Techniek om jouw productiviteit te verhogen.
 3. Luister naar je ‘inner voice’ en zie hoe alles in flow gaat.
 4. Maak van plannen een hobby. Want structuur brengt vrijheid.
 5. Overwin je onzekerheid door alles goed voor te bereiden.
 6. Wees vooral jezelf en wees gepassioneerd.
 7. Wees niet bang van een ‘nee.’Keep moving.’
 8. Bij een tegenslag kan je altijd een glas witte wijn drinken.
 9. Huur mensen in die goed zijn in hun vak.
 10. Ga niet met iedereen in zee. Een ontevreden klant is vervelender dan geen klant.

Er waren natuurlijk nog veel meer waardevolle tips. Op dit moment is Eve aan het nadenken hoe zij nog meer waarde kan creëren voor alle Goaldiggende ondernemende vrouwen. Daarom zou ik jou adviseren om The  Goaldiggers club te volgen. De kans is groot dat jij het antwoord zal vinden die jij nodig hebt.

Ik zou nog uren door kunnen tikken, maar ik ga het nu echt hierbij laten. Ik voel me in ieder geval dankbaar en geïnspireerd.

Liefs,

Mara

 

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.