Of het nu winter, herfst, lente of zomer is, een dagelijkse haarverzorging is een must. Je haarverzorging moet specifiek voor jouw haartype zijn. Hieronder heb ik voor elke haartype advies hoe jij het moet verzorgen en wassen.

Haartype: Stijl
Schoon:
Kam je haar met een kleine kam per dag om de talg te distribueren naar de uiteinden van de punten. Was je haar elke andere dag.
Verzorgen: Gebruik deep-conditioner 1 keer per week om je haar zacht en soepel te houden.

Haartype: Golvend
Schoon: Was je haar 2 tot 3 keer per week en gebruik droge shampoo voor tussen dagen.
Verzorging: Gebruik een deep conditioner 2 keer per week om je haar zacht te houden. Ook kan je een paar druppels Arganolie in je haar doen gedurende dag.

Haartype: Curly
Schoon: Was je haar maar een keer of twee keer per week. Shampoo kan het vocht sneller ontdoen van krullend haar, dus zorg ervoor dat je leave-in conditioner of Argan olie gebruikt.
Verzorging: Gebruik een diepe voorbereidende behandeling 1 keer per week om het zijdezacht en soepel te houden.

Haartype: Coily
Schoon: Was je haar maar 1 keer per week met een reinigende conditioner.
Verzorging: Seal je haar met zware olien en boters coating direct na de douche, en zet door middel van een voorbehandeling met een olie behandeling om het gemakkelijk te wassen.

Wil je meer weten over hoe jij je haar het beste kan verzorgen? Kom naar het evenement ” Locked & Loose” op zaterdag 3 december van 12.00 tot 19.00 uur. De toegangskaarten kun je bestellen via www.thenaturalhairclub.nl. In de v.v.k. zijn de prijzen voor kinderen tot 12 jaar €10,- en reguliere kaarten €15. Entreeticket inclusief Black Beauty Box is vanaf €27,50.

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.

Leave a Reply