Beauty feiten – wist jij dat jouw middelvinger sneller groeit dan de rest. Maar ook dat je, je benen kunt scheren met conditioner als je scheerschuim op is. Hieronder heb ik een paar handige weetjes waar jij misschien nooit op zou komen. Ben jij benieuwd lees dan gauw verder.

Fris voor de dag.
Breng nude of beige oogpotlood aan op je waterlijn van je oog als je rode ogen hebt. Dit geeft je een frisse blik. En voor je wallen kun je het beste een concealer gebruiken. En als je bleek bent breng dan een zacht roze blush. Zo krijg je een gezonde glow en lijk je minder ziek.

Vroeger
Tijdens de Tweede Wereld oorlog hadden de vrouwelijke verpleegkundigen een vreemde lijst met essentiële benodigdheden. De vreemdste  wat er op de lijst stond was lippenstift. De zusters moesten lippenstift dragen zodat zij er mooi uitzagen tijdens hun dienst.

Hete wimperkruller
Voor flirterige mooie gekrulde wimpers is het aan te raden om je wimperkruller voor een paar seconden onder de föhn te houden voordat je, je wimpers krult. Let wel op niet te heet maken dat kan je wimpers beschadigen.

Hou rimpels op afstand
Pak iedere avond een ijsblokje en masseer het over je gezicht totdat het smelt. Het houdt je vetcellen, acne en rimpels onder controle. Goed om te weten dus!

Smeer je dagelijks in met zonnebrandcrème
Hagel, regen of zonneschijn? Smeer je iedere dag met zonnebrandcrème  in. Ook al is het bewolkt wist je dat het is bewezen dat 80 procent van de ultraviolet straling door de wolken schijnt.

Je haar makkelijk lichter maken.
Maak je haar makkelijker lichter zonder waterstofperioxide te gebruiken. Meng kamillethee met citroensap en ga in de zon zitten totdat het droog is. Geen zon? je kan ook gerust je haar droog föhnen.

Nou dit weet je nu ook weer kan ooit nog van pas komen!

About The Author

Ebru Akcakaya