Altijd ben ik op zoek naar inspiratie. Soms overkomt het me, en andere keren moet ik echt moeite doen. En dan wanneer ik moeite doe, en net wil opgeven, kom ik een filmpje tegen die mij inspireert. Yessss :D!

Mijn inspiratie voor vandaag is een liefdesverhaal vanuit het perspectief van het “vriendje!” Heerlijk doet mij een beetje denken aan de oude Motown liederen, waar een man ook vrij over zijn gevoelens spreekt. Als vrouw altijd leuk om te horen! 

Deze digitale wereld is heel klein! Hoe buitenlands deze film er ook uitziet, het is gemaakt door medelanders. Love it, zeker omdat ik de creative director ooit eens heb ontmoet. Waardoor de film net iets bijzonderder werd. Heel cool.

Veel kijkplezier,

Liefs, Mara

LoveStories - Chapter One, Bo from Caroline Koning on Vimeo. The LoveStories project was initiated by Iman Whitfield (graduate project from Willem de Kooning), and created by Caroline Koning.

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.

One Response

Leave a Reply