Al mijn Surinamers weten het denk ik wel.. Maar dit jaar vieren we voor de 41ste keer de onafhankelijkheid van Suriname!

Nederland raakte na een pijnlijk proces in 1949 zijn grootste kolonie Nederlands-Indië kwijt. Hierna hoopten ook de Surinamers de onafhankelijkheid snel te bereiken. Het zou nog even duren voor het zover was. Op 25 november 1975 verkreeg Suriname dan eindelijk onafhankelijkheid!

Toen Suriname in 1975 onafhankelijk werd was dat een groot feest. Dit word elke jaar nog groots gevierd met: De Brasa Dey in Rotterdam Ahoy.

Het grootste Surinaamse onafhankelijk­heidsfeest ooit Brasa Dey ‘A Taste Of Surinam’ Festival staat de kracht van een warme “BRASA” (omhelzing) centraal.

Een dag van toenadering, verbroedering en verbondenheid. Er is veel te beleven voor jong en oud. Lekker eten, heerlijk dansen (verschillende optredens van bekende artiesten), netwerken en genieten van de unieke sfeer.

Suriname viert dit jaar op 20 november 2016 haar 41ste jaar onafhankelijkheid in Ahoy Rotterdam met alle mensen die een liefde hebben voor Suriname en een ‘tropisch gevoel’ willen ervaren tijdens de wintermaanden.

Koop je kaarten online, bij de vele voor verkoop punten of via de website

www.brasa-dey.nl en facebook.com/brasadeyahoy

Afbeeldingsresultaat voor brasa dey

 

Zie ik jou dan?

Liefs,

Sharisma

About The Author

Sharisma Bhaggoe

Leave a Reply