Je kent het wel even tot 10 tellen om weer rustig te worden. Maar er is ook een andere manier, stel je voor je hebt veel aan je hoofd en je wilt weer even met je hoofd in het nu zijn.

Tel dan van 50 terug naar 30. Waarom op deze manier? Omdat je nu toch eventjes na moet denken hoe je ook al weer terug moet tellen als je ergens random bij een getal begint. Je legt nu je focus op het tellen en niet meer op andere gedachten. Gaat 50 tot 30 alweer vlot, begin dan bij 140 en tel dan terug naar 120. Kies je eigen nummering, het is ontspannend en een stukje braintraining.

Want zeg eens eerlijk wanneer heb jij voor het laatst uit het hoofd hoeven tellen of rekenen? Probeer sowieso wat vaker te hoofdrekenen in plaats van een calculator of je telefoon erbij te pakken.

 

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.