Geef je leven de aandacht die het verdient! Soms gaan wij voorbij aan het belangrijkste in ons eigen leven en dat is onszelf. Wij geven te veel energie aan bepaalde situaties en te weinig waar het echt nodig is. Het gevolg is dat wij ons uitbalans voelen. Waarom wij dat doen, heeft verschillende redenen.

Voor het verkrijgen van inzichten op het moment dat je het gevoel hebt dat je vastzit en je met vragen loopt met betrekking tot je relatie, je eigen leven, je purpose. Sinds deze maand kan ik jou ook ondersteunen via tarot readings en begeleide meditaties.

De reden dat ik met tarotkaarten werk is omdat het duidelijk weergeeft wat je onderbewustzijn communiceert, waar je potentie ligt  en waar je aandachtspunten zitten. Daarnaast geeft het ook een duidelijk beeld hoe je omgeving erin zit, en waarom je bepaalde mensen hebt aangetrokken.

Je kunt kiezen voor een korte sessie of een uitgebreide sessie waar wij steeds dieper gaan. De sessies zijn online. Tijdens de sessies krijg je tips om in balans te blijven en wat je moet doen om je doelen te bereiken. Je kan een reading boeken via mijn nieuwe website:   www.maramichels.com

Alle diensten zijn gericht op healing, self-love en het vergroten van zelfkennis. Je krijgt praktisch advies waar je meteen mee aan de slag kan gaan. Naast een duidelijk antwoord heb je na een sessie ook meer inzichten over je eigen leven.

Energie liegt niet en de kaarten ook niet, alles wat in het onderbewustzijn zit komt naar boven.

Ken je mensen die ook extra inzichten kunnen gebruiken, een luisterend oor in eenzame tijden en een beste vriendin die het altijd met je meent, stuur mijn bericht in liefde door en spread the word…thank you

Mocht je vragen hebben dan hoor ik het graag.

Liefs, Mara
Jouw persoonlijke Spirituele Life Coach.

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.