Een tijdje geleden belandde ik in een wat moeilijkere periode. Een periode waarbij ik het gevoel kreeg tegen de stroom in te zwemmen. Een periode dat het vuur in mij een beetje was gedoofd.

Ik was mijn mojo kwijt.

In eerste instantie probeerde ik er nog harder tegen te vechten. Ik mocht mijn mojo niet kwijt zijn! Op een gegeven moment probeerde ik het maar te accepteren. Ik ging mezelf afvragen wat ik van deze situatie kon leren, want je kunt overal een les uit halen.

Mijn les was makkelijk. Ik heb toch, zonder het te beseffen, teveel energie weggegeven. Dit is ook één van de grootste valkuilen voor ons als vrouw, wij geven teveel van onszelf weg! Wij geven veel energie weg in het verzorgen van onze kinderen, het huishouden, het stiekem pleasen van onze man of in het niet goed luisteren naar onze hartsverlangens en dromen. Wij zetten onszelf niet op de eerste plaats. Want tja, we hebben tenslotte een gezin om voor te zorgen. Voordat je het weet heb je jezelf een beetje opgeofferd en gaan jouw dromen jou voorbij.

Al het bovenstaande kunnen resulteren dat je in een dip raakt en je mojo kwijt raakt. Je bent dan moe, je voelt je gevangen in jouw alledaagse verplichtingen en hebt nergens meer zin in. Jouw bucket list van dromen belandt voorlopig weer in de koelkast.

Maar het kan natuurlijk anders! Daarom organiseer ik de Sisterhood Inspiration Week, om van sleur terug naar passie te gaan! Samen met mijn soulsisters Mara Michels, Charity Caja Callisty, Soraika Daantje, Daisy Da Veiga en Rachel Tokromo, zullen we het gaan hebben over hoe onder andere spiritualiteit, magie, sensualiteit en voeding jou kunnen helpen om het vuur weer te laten branden in jouw leven!

Wil je samen met andere mooie vrouwen inspiratie opdoen om van sleur terug naar passie te gaan? Doe dan gezellig mee met de Sisterhood Inspiration Week van 26 t/m 30 maart a.s. in de 5 o’clock club, In Becoming Her.

http://(https://www.facebook.com/groups/5oclockclubinbecomingher/ )

PS: De Sisterhood Inspiration Week organiseer ik in de 5 o’clock club…In Becoming Her. Ik geloof namelijk dat het belangrijk is dat iedere vrouw om 05:00 uur opstaat, zodat ze tijd voor zichzelf neemt om de dag magisch en geïnspireerd te beginnen! 

Love, light and blessings,

Nadyura

About The Author

Femke Schreuder

Mijn ei kwijt kunnen, dat is waar het bij mij om gaat. Toon Tellegen, mijn favoriete dichter, noemde een van zijn dichtbundels 'Daar zijn woorden voor'. Zo voel ik dat ook. Woorden zijn een uitlaatklep en ik kan alles wat ik voel woord voor woord uit- spreken, schrijven, typen. Mijn favoriete dingen in het leven? Romantiek, humor, muziek, schrijven en mooie foto's bekijken.