Naast een goede healthy Mindstyle is het van belang dat jij je lichaam de juiste voeding en rust geeft.
Daarom deel ik graag mijn smoothie recepten met jullie, het een makkelijk en supergezond tussendoortje.

Ik geef heel eerlijk toe, dat ik normaal gesproken best slecht ben met fruit eten, vooral in de winter. In de zomer is er zoveel lekkere (seizoen) fruit te verkrijgen dat ik meer dan genoeg binnen krijg. Dus voor mij is het vanaf de herfst helemaal handig dat ik smoothies maak, want zo krijg ik wel voldoende fruit binnen.

Bosbessen/banaan/appel/Soja smoothie voor vijf personen.

Het volgende heb je nodig:

Blender (of course)
Soja Melk
Bakje bosbessen vers of diepvries
Twee bananen
Twee appels

De paarse kleur maakt mij helemaal happy, en de sojamelk maakt het net wat zoeter dan gewone melk. Sojamelk kan je uiteraard ook vervangen door koeienmelk.

Enjoy

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.