Iedereen kent het wel dun en zwak haar. Of heb je last van haaruitval? Heb jij altijd gedroomd van dik, vol en VOLUMINEUS haar? Dan heb ik de perfecte oplossing voor jou! Uit eigen ervaring kan ik je vertellen dat dit echt werkt! Wil je weten wat het is en hoe het mij heeft geholpen? Lees dan verder.  

Ik zelf had ook last van haar uitval, bij elke borstelsessie schrok ik me dood, ‘’Ik moet hier echt wat aan doen’’. Ik heb heel lang gewisseld tussen producten, die niet bepaald goedkoop waren. Maar uiteindelijk zag ik een video waar ze jamaican black castoroil gingen uitleggen. In eerste instantie geloofde ik het niet, omdat zoveel producten hetzelfde garanderen, totdat ik de beforeandafter foto’s zag. Het had mijn aandacht meteen, en ging op onderzoek uit.

Wat is Jamaican Black Castor Oil ?

Jamaican Black Castor Oil oftewel  ‘’Wonderolie’’. Deze olie word geperst uit de vrucht van de Ricinus Communis. Deze vruchten worden geplet en geperst waardoor je Castor olie krijgt.  LET OP dit is niet de Jamaican Black Castor Oil. Wat is het verschil tussen normale castor olie en JBCO? Dit is wat heel veel niet weten en denken dat het de zelfde effect heeft. Bij de JBCO worden de vruchten op traditionele wijze geroosterd, vervolgens met de hand fijngemalen en dan gekookt om de donkere olie er goed uit te kunnen persen. Hoe langer de vruchten geroosterd worden, hoe donkerder de olie zal zijn en daarmee ook de alkalische waarde.

Je haar heeft een ph-waarde van 5. PH waarden worden op de schaal aangeven van 0 tot 14 waarbij 0 het meest zuur is en 14 het meest alkalisch. Een neutrale waarde is 7. Door het roosteren van de vruchten krijgen ze een hoge alkalische waarde. Zuren zorgen ervoor dat de haarschacht harder wordt en de haarschubben sluiten. Daarom krijg je mooi glanzend haar wanneer je je haar met een mengsel van (appel)azijn en water wast. Doordat JBCO een hoge alkalische waarde heeft, opent deze juist je haarschacht zodat de goede stoffen uit de olie je haar echt kunnen binnendringen.

Hoe gebruik je Jamaican Black Castor Oil ?
Voordat ik het je vertel nog even iets belangrijks niet alleen is de JBCO geschikt voor je haar maar ook voor je wimpers en wenkbrauwen en je huid!

Nu komt het : ‘’Hoe gebruik je de JBCO nou eigenlijk?’’

 

Haar masker:

Wat ik altijd heb gedaan is dat ik op droog haar het olie aan ging brengen. Goed met de toppen van me vingers ging ik diep op me hoofdhuid, ik deed dat in laagjes en zo deed ik heel me haar. Ook heel belangrijk is dat je het in je puntjes goed in moet smeren. Het helpt ook je gespleten haarpunten te verzorgen. Nadat heel mijn haar heb gedaan, doe ik het in een hoge knot en dek ik het af met doorzichtig folie, daar slaap ik dan mee en in de ochtend was ik mijn haren. Dit doe ik dan 2x in de week om sneller resultaat te zien. Ik adviseer het niet vaker te doen dan 2x in de week, dit is ook niet goed voor je haar, omdat je het vaker moet gaan wassen.

 

Hier een video hoe je het op je hoofdhuid kan aanbrengen:

 

Black Castor Oil heeft naast een verzorgende werking ook een reinigende werking. Het opent de poriën in de huid en maakt de huid vrij van bacteriën.
Tevens wordt Black Castor olie ook gebruikt tegen een droge en verouderde huid, de huid wordt soepeler en glanzender.
Black Castor Oil werkt perfect tegen Acne, het helpt de talg-productie te regulariseren. Acne en mee-eters verdwijnen en een stralende huid blijft over.

Gebruiksaanwijzing Huidreiniging ;

Laat de Black Castor olie op lichaamstemperatuur komen en verdeel de olie over je handen.
Masseer de olie ongeveer een minuut of 3 in je gezicht. Dompel een kleine handdoek of washandje in warm water en leg deze op je gezicht.
De huid poriën openen zich in je gezicht en laat de Wonder Olie zijn wonderen verrichten. Laat de handdoek of het washandje afkoelen en masseer het zachtjes in je gezicht. Maak je gezicht daarna goed schoon en spoel af met koud water. Je merkt gelijk een tintelend en schoon gevoel in je huid. Herhaal deze handeling 2x per week voor het beste resultaat.

Jamaican Black Castor Oil: Mijn ervaring.

Ik heb het ongeveer nu 3 maanden gebruikt en ben er zeer tevreden over. Ik heb gezien dat mijn haar er sterker en een stuk langer van werd, ook werd het glanzender en voelde het zachter aan. Ik heb het niet alleen voor mijn haar gebruikt, maar ook voor me wimpers en wenkbrauwen. Voor je wimpers werkt het direct, gelijk na een dag ga jij en anderen het zien. Je wimpers worden er sterker en langer door.  Ideaal toch? Ik heb van nature altijd al dik haar gehad, maar door te veel stress werd het steeds dunner, nu gebruik ik het al drie maanden en het is weer als van oud.

Ik heb mijn Jamaican Black Castor Oil gekocht in de Zwart-Jan straat (Rotterdam) voor € 9,99,-  in een Hindoestaanse toko, maar je kan het in elke afro-winkel kopen.

 

 

potnieuw

 

 

Mannen niet teleurgesteld! Ook jullie kunnen er gebruik van maken als je een volle baard wil of kale plekken hebt.

Bedank me later!

Love Ebru,

About The Author

Ebru Akcakaya

Leave a Reply