Voor veel mensen is 2019 een intens jaar. Zij worden geconfronteerd met situaties waar zij niet meer omheen kunnen. Dit jaar dwingt de cosmos transformatie af. Niemand wordt gespaard. Als jij iemand bent die openstaat voor verandering of weet dat verandering erbij hoort. Dan zal de transitie makkelijker gaan dan als je iemand bent die veel moeite heeft met en een einde en een nieuw begin.

Er vindt een shift plaats het is tijd voor jou om je grote zelf, je goddelijke zelf te omarmen en alles wat je klein houdt of gebroken houdt los te laten.

Vooral april en mei 2019 zijn al redelijk heftig geweest. Karma is op bezoek en de dingen die je graag wilt maar door angst niet doet, zijn je geest aan het stalken om nu echt te gaan doen waar je voor bestemd bent. Er vindt een shift plaats het is tijd voor jou om je grote zelf, je goddelijke zelf te omarmen en alles wat je klein houdt of gebroken houdt los te laten. Een mindset shift, een energetische shift. Het is tijd om de code in onszelf te schrijven of te herschrijven.

Als jij nu niet kiest voor de kracht die in jou leeft en voor hetgeen dat voor jou natuurlijk aanvoelt dan moet je jezelf ook voorbereiden op de gevolgen.

Het universum is steeds hoger aan het vibreren en het is belangrijk dat wij daarin meegaan. Lagere energieën houden geen stand. Wij zijn vaak emotioneel te betrokken met dingen die ons ongelukkig maken, en dat zorgt ervoor dat wij lagere vibraties uitnodigen, omdat wij het gevoel hebben dat wij iets moeten doen. Dat voelt onnatuurlijk en geforceerd. Als jij nu niet kiest voor de kracht die in jou leeft en voor hetgeen dat voor jou natuurlijk aanvoelt dan moet je jezelf ook voorbereiden op de gevolgen. Alles wat tegennatuurlijk is en niet in balans met het universum zal in een natuurlijke orde recht gezet worden. Aangezien wij onderdeel zijn van de natuur, gaat het ook over ons.

Je bent krachtig en ondanks dat je getest wordt, wees bewust dat je alleen getest wordt omdat je het aankan. Ondanks dat je angst vaak heel groot lijkt. Geloof mij, je kan het aan. Het is tijd voor je A-game. Minder dan je A-game gaat niet werken voor je. Niet in je carriére, niet in je relatie en niet in je leven.

Je bent krachtig en ondanks dat je getest wordt, wees bewust dat je alleen getest wordt omdat je het aankan. Ondanks dat je angst vaak heel groot lijkt.

In mijn sessies help ik mensen zoals jij en ik bij het vinden van de juiste keuzes. Door gebruik te maken van de tarot kaarten en de orakelkaarten gecombineerd met mijn helderziende gaven geef ik inzichten, tips, strategiëen en wanneer nodig rituelen. Mijn clienten krijgen de ruimte om met mij te sparren over hun ervaringen en om te kijken naar de bigger picture. Denk hierbij aan de les die met je gecommuniceerd wordt, en de noodzaak om daar nu ook wat aan te doen.

Een sessie duurt 30 minuten, is online via what’s app video of zoom. Je verteld eerst waar je het over wil hebben en vervolgens leg ik de kaarten. We kijken naar hoe jij je energie verdeelt, en wat er voor zorgt dat je uit balans bent. Vervolgens gaan wij kijken wat je nodig hebt om in flow en vooral in je eigen kracht te blijven.  Klik hier als je een sessie wil boeken.

Wie ben ik?

Mijn naam is Mara Michels. Een bezige bij. Ik ben een echte spirituele nerd.  Om vooruit te komen geloof ik in een holistische aanpak. Dat is ook de reden dat ik mezelf heb gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Ondernemerschap, Coaching, NLP, Management, Branding, Marketing, Media, Empowerment, Alchemy en Spiritualiteit.

Mijn antwoorden zijn specifiek je weet precies wat je moet doen en wat je niet moet doen, wie je moet vermijden of juist toelaten om te zorgen dat alles weer flowt.

Op het gebied van spiritualiteit heb ik mezelf in de afgelopen 15 jaar ontwikkeld in verschillende divinatiesystemen. Ik maak gebruik van de Tarot, de pendel en ik werk met verschillende rituelen. Mijn antwoorden zijn specifiek je weet precies wat je moet doen en wat je niet moet doen, wie je moet vermijden of juist toelaten om te zorgen dat alles weer flowt. Ook kan ik je vertellen hoe iemand anders in het proces zit, hoe deze persoon jou ziet en hoe jij  (zonder jezelf te verliezen) er het beste kan zijn voor de ander.

Wil jij ook een sessie boeken, klik hier

Mijn clienten zien mij als een vriendin ‘who keeps it real’. Wil jij ook een sessie boeken, klik hier. Nadat je hebt geboekt stuur mij dan nog een mail via info@iloveinspiration.nl

 

Liefs, Mara Michels

 

 

 

 

 

 

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.