Its always a good time for a sexy time! De nieuwe lingerie collecties zijn uit en het kan nooit kwaad om jouw collectie te verrijken met een nieuwe aanwinst. Misschien om je partner te verrassen, misschien voor jezelf. Dat mooie ondergoed valt bij iedereen goed in de smaak. Weet je nog niet wat voor setje jij moet aanschaffen? dit zijn een paar favorieten:

Marie Jo – Dahlia

Andres Sarda – Venus

For love and lemons – Edith

Agent Provocateur

About The Author

Femke Schreuder

Mijn ei kwijt kunnen, dat is waar het bij mij om gaat. Toon Tellegen, mijn favoriete dichter, noemde een van zijn dichtbundels 'Daar zijn woorden voor'. Zo voel ik dat ook. Woorden zijn een uitlaatklep en ik kan alles wat ik voel woord voor woord uit- spreken, schrijven, typen. Mijn favoriete dingen in het leven? Romantiek, humor, muziek, schrijven en mooie foto's bekijken.

Leave a Reply