Iedereen die iets doet. die bezit heeft, er op een bepaalde manier uit ziet of die zelfs maar een mening heeft kan met haters worden geconfronteerd; kritiek, commentaar, afkeuring, ect. Maar waarom haten haters en hoe kan je daar het beste mee omgaan?

De belangrijkste reden waarom iemand jou haat is omdat jij iets hebt dat zij niet hebben, of het nou materiaal is of qua karakter die jij hebt. Elke keer als een hater naar jou kijkt ziet diegene iets wat zij tekort komen. En in plaats van het bij zich zelf te zoeken, zoeken ze het probleem bij jou. Dus eigenlijk haten haters op je omdat je iets hebt wat ze niet kunnen krijgen. Het feit dat iemand de tijd, moeite en energie besteed om op jou te haten.. betekent dat jij wel veel betekent voor ze.

Zolang jij op deze aarde rondloopt zullen er altijd mensen zijn die kritiek, commentaar of haat op jou zullen hebben. Dit is onvermijdelijk en het enige wat jij kan doen is hiermee leren omgaan. Het is namelijk zo dat hoe meer jij bereikt in je leven, hoe meer mensen er zullen zijn die jou niet mogen, die een negatieve mening over jou hebben of jou zelfs haten. Dat zal in het begin heel heftig en zwaar zijn, maar op den duur zal je ermee leren omgaan, Je zult het meer langs je heen kunnen laten glijden en het beter kunnen relativeren. Just.. Kill em with kidness.

Hieronder een video met: ‘5 Tips on how to deal with haters’

 

Heel veel liefs,

Sharisma

 

 

 

About The Author

Sharisma Bhaggoe

Leave a Reply