Verliefd zijn is leuk, maar het kan ook spannend zijn… Vind hij/zij mij nou wel leuk of lijkt het maar zo?

Je bent verliefd en je bent heel erg gelukkig met je geliefde. Hoe zorg je dat je het samen leuk hebt?  In een nieuwe relatie ga je op ontdekkingstocht naar de ander.

Hier volgen een aantal tips die jij zou kunnen gebruiken tijdens je relatie:

Tip 1: Wees jezelf! Je hoeft je niet voor te doen als een ander persoon. De ander moet verliefd worden op JOU.

Tip 2: Neem de tijd om elkaar te leren kennen. Zo kom je erachter of diegene wel echt bij je past.

Tip 3: Bedenk wat jij fijn vind. Laat nooit iemand in jouw relatie beslissen wat jij wel en niet moet doen.

Tip 4: Maak in het begin duidelijke regels met elkaar en zorg ervoor dat respect altijd het belangrijkste is.

Op een gegeven moment verandert verliefdheid in liefde. Je bent trots op elkaar en geeft veel om elkaar. Je wil nog steeds samen verder en je kunt helemaal jezelf zijn bij elkaar.

 

 

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.