Het contouren van het gezicht is tegenwoordig helemaal in. Veel dames vinden het belangrijk om er elke dag stralend uit te zien. Door middel van het contouren van je gezicht kan jij er voor zorgen dat jouw gezicht in één klap een iets wat andere, meer perfecte uitstraling krijgt. Zo kan je bijv. door middel van het contouren jouw neus, gezicht en voorhoofd strakker maken. Hoewel het een beetje oefenen is zal je merken dat het met de juiste producten en technieken perfect mogelijk is om jouw gezicht te contouren zoals jij dat wenst.

Afbeeldingsresultaten voor contouren neus voorhoofd en jukbeenderen

 Let op, trend of niet, als jou contouren niet bevalt, doe het niet.  Vrouwen zijn niet verplicht elke dag met een ‘contoured faced’ te lopen, de meeste doen het om dat ze het leuk vinden.  Make up is hartstikke leuk het kan jou een stukje frisser uit laten zien. Geniet daarvan! Het is super leuk dat we dat soort middelen hebben. Niks moet alles mag!

Hieronder een uitgebreid filmpje over hoe je kan contouren net als Kim Kardashian. Zij doet dit op een vrij heftige manier en hierdoor krijg je een heel mooi vrouwelijk effect.

Ik hoop dat ik je heb geïnspireerd met deze contour tips.

Liefs,

Sharisma

About The Author

Sharisma Bhaggoe

Leave a Reply