Het eerste album dat ik van J. Cole heb beluisterd was Forest Hill Drive. Dat album heeft platina behaald zonder een feature van een andere artiest. Dat is in 25 jaar tijd in de muziekindustrie nog niet gebeurd.

Mijn favoriete liedje van het album is Love Yours omdat het nummer een hele sterke boodschap heeft wat ik voor het leven zal meenemen. De boodschap is dat je blij moet zijn met wat je hebt en dat geen leven beter is dan die van jezelf.

Een van zijn teksten is “it’s beauty in the struggle…, uglyness in the success” deze zin heeft mij persoonlijk een hele andere visie gegeven op het leven.

Omdat ik nu geniet van het proces van bepaalde struggles, als je uit lastige tijden komt,  ben je weer een ervaring rijker en kom jij er altijd sterker uit.

I grew up in the city and though some times we had less Compared to some of my ni***s down the block
Man, we were blessed

Als je ooit in een situatie zit dat je jaloers bent op iemands anders bezittingen, relatie of leven onthoud dan dat er altijd wel iemand is die het zwaarder heeft dan dat jij het hebt. Eigenlijk heb jij heel veel geluk dat jij niet in die positie zit.

Bedankt voor het lezen van mijn spotlight editie wil je nog meer blogs van mij lezen, klik hier

Liefs,

Jesse.

Leave a Reply