“In het leven zijn we allemaal op zoek naar geluk, liefde, welvaart en blijdschap.”

In feite, zijn we op zoek naar ons ware zelf. Alle keuzes die we maken is omdat we beter willen zijn en soms omdat we niet in een slechtere situatie willen verkeren. Dit is wat de keuze tussen angst en liefde vertegenwoordigt. Liefde om te omarmen en Angst om te verliezen.

Ik ben een grote fan van Abraham Hicks, zij vertegenwoordigt het Hogere Bewustzijn waarin we volledige helderheid hebben. In een van hun video’s zegt ze: “Soms zijn we zo bang dat we van ons pad afraken, maar dat kan niet, want we zijn altijd op het pad.”

Het enige wat er kan gebeuren is dat we er even niet bewust van zijn. Ons pad is de weg naar ons ware ik en je bent altijd jezelf, ook al heb je het niet door. Dit gaf mij zoveel berusting en zo een warm gevoel van binnen. Soms hebben we gedachten die ons blokkeren van onze eigen zijn.

Dat gebeurt allemaal, maar ook dit soort momenten hoort op ons pad naar ons ware ik. Dus je IK is er altijd, maar misschien draag je een masker, speel je een rol of zit je vast in een overtuiging of pijnlichaam.

Achter de wolken, schijnt altijd de zon.

De zon schijnt altijd van binnen, het is aan ons om de warmte, kracht en liefde door te laten om ons pad te belichten. De wolken staat symbool voor gedachten, emoties, pijnlichamen. Met deze kant, ben je nog steeds op je pad. Het is allemaal onderdeel van onze ware ik. Met onze licht en schaduw zijn we volledig mens, op ons pad.

Wil jij weer in contact komen met jou ware ik, die altijd in flow is, dan nodig ik je graag uit voor de volgende Saturday Night Inspiration.
We gaan kennis maken met ons ware ik, onder leiding van Mara Michels. (Personal Branding Coach & Empowerment Trainer) Je kunt hier je tickets halen.

About The Author

Daisy

Daisy da Veiga is lifecoach, spreker en trainer. Zij is een expert in het vergroten van het bewustzijn van de kwaliteiten, talenten, potentie en verantwoordelijkheid die in een ieder zit. Zij coacht haar klanten in het omzetten van conflicten en blokkades die in het dagelijks leven leiden tot onderprestatie, miscommunicatie of een laag gevoel van eigenwaarde. In haar aanpak richt zij zich op het bevorderen van een dagelijks bestaan waarbij geluk, zelfvertrouwen en enthousiasme centraal staan.

Leave a Reply