KYLIE Jenner kondigde aan dat ze in februari een baby had gekregen nadat ze haar zwangerschap voor de volle lengte had verborgen.
De 20-jarige vervult haar droom om ouder te worden met Travis Scott.
Kylie Jenner beviel op 1 februari 2018 nadat ze haar best deed om het geheim te houden. De ster van Kardashians opende zich op Twitter over haar zwangerschap en haar reden om het uit de schijnwerpers te houden. Over zwangerschap zei Kylie dat het “de mooiste, meesterschapwekkende en levens veranderende ervaring” van haar leven was. Ze onthulde dat haar “mooie” baby meisje werd geboren op 1 februari.

Kylie Jenner onthulde de naam van haar baby in een Instagram-post.

De realityster had een foto geplaatst van haar hand die de hand van de baby vasthield met het bijschrift: “Stormi.”  Haar volgelingen overspoelden de schattige post met veel commentaar op de briljante naam. De baby heeft geen tweede naam gekregen en is geregistreerd als Stormi Webster.

Voor de onthulling stonden namen met een ‘K’ zoals Kayleigh hoog op de agenda – gegeven haar eigen naam en die van haar vier zussen Kim, Khloe, Kourtney en Kendall die allemaal met de initiaal begonnen. Kylie, die naar verluidt “dolblij” was over haar zwangerschap, onthulde onlangs dat ze een lijst met baby-namen op haar telefoon had staan ​​- maar vertelde niet precies wat de monikers hadden gemaakt. Voor Kerstmis werd gemeld dat ze al een naam in gedachten had, hoewel ze niemand zou vertellen wat het was.

 

 

About The Author

Ebru Akcakaya