Sinds ik een klein meisje ben is de bibliotheek mijn tweede huis. Ondertussen heb ik thuis een bibliotheek waar ik heel blij mee ben. Boeken lezen ervaar ik als een van vorm meditatie. Ik reis in verschillende werelden. Ik verbreed mijn horizon terwijl ik persoonlijk ontwikkel. Deze passie wil ik met jou delen. Daarom ga ik voor jou op zoek naar ‘Mara’s Must Read’ boeken die zo goed als nieuw zijn, die een absolute meerwaarde zullen zijn in jouw leven.

Boek: De Alchemist
Schrijver: Paulo Coelho
Staat: Zo goed als nieuw, tweedehands
Prijs: €10,- inclusief verzend- en servicekosten, klik hier!

De Alchemist is één van de meest gelezen boeken van auteur Paulo Coelho. Ik heb het boek al drie keer gelezen. Elke keer als ik het boek lees, leer ik weer meer over mezelf en hoe het universum werkt.

De Alchemist is een magisch boek. Terwijl je het verhaal leest van Santiago, de hoofdkarakter, lees jij vooral je eigen verhaal. Automatisch sta jij stil bij je eigen persoonlijke reis en worden de inzichten van Santiago, jouw inzichten.

“Niemand kan vluchten voor zijn hart. Daarom is het beter te luisteren naar wat het zegt”

“Als de liefde zich aan je toont, volg haar dan, ook al is de weg steil en zwaar”

“Pas als je de moed toont je weg te gaan, toont de weg zich aan jou”

Boek: De Alchemist
Schrijver: Paulo Coelho
Staat: Zo goed als nieuw, tweedehands
Prijs: €10,- inclusief verzend- en servicekosten, klik hier!

Veel lees plezier,

Liefs,

Mara

ps. Door deze aanschaf heb je recht op 10% korting op de spirituele life coaching sessies die aangeboden worden op www.maramichels.com. Mocht je hier gebruik van willen maken, geef het aan in de mail en dan stuur ik jouw de kortingslink.

 

 

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.