Sinds ik een klein meisje ben is de bibliotheek mijn tweede huis. Ondertussen heb ik thuis een bibliotheek waar ik heel blij mee ben. Boeken lezen ervaar ik als een van vorm meditatie. Ik reis in verschillende werelden. Ik verbreed mijn horizon terwijl ik persoonlijk ontwikkel. Deze passie wil ik met jou delen.

De tweede Mara’s Must Read is het boek Een schat aan Liefde. Dit boek gaat over de schoonheid en de mystiek van de liefdesrelatie, en hoe je deze mooier en spannender kan maken. Het boek is een herinnering waarom de liefde juist heel mooi is. Marthe van der Noordaa geeft aan dat er vooral veel wordt gepraat over de moeite en worsteling in een relatie, maar in het boek Een schat aan  Liefde staat juist de rijkdom van de relatie centraal. De rijkdom die is verscholen onder de sleur van het dagelijks leven.

Wanneer de liefde zwakker lijkt te worden en soms zelfs helemaal verdwenen. Besluiten veel koppels om elkaar los te laten. Maar het is niet de liefde die weg is, het is hoe we omgaan met elkaar, met onze liefde.

 

Wanneer de liefde zwakker lijkt te worden en soms zelfs helemaal verdwenen. Besluiten veel koppels om elkaar los te laten. Maar het is niet de liefde die weg is, het is hoe we omgaan met elkaar, met onze liefde.  We hebben te weinig aandacht voor de liefde en het wordt niet meer op waarde geschat. Blijf vooral veel verwachten van de liefde, aldus Marthe van der Noordaa.

Er ligt een schatkamer verborgen wanneer je de liefde toelaat. In die schatkamer zijn drie wezenlijke schatten te vinden:

  1. de eerste ontmoeting
  2. de leerweg van de liefdesrelatie
  3. het mysterie van de liefde

En zo is het boek ook onderverdeeld. Vanaf de eerste ontmoeting dat de vonk oversprong. De meest pure fase, vol van energie, van passie en van nieuwsgierigheid. Het tweede deel neemt je mee langs de leerweg van je relatie en biedt je de kans om jezelf en de ander diepgaand te leren kennen. Hier speelt zelfreflectie een grote rol. Het mysterie van de liefdesrelatie, het derde deel, nodigt je uit om het mysterie van de liefde zelf te beleven, en de mysterie in de ander te zien. De derde schat vertelt hoe je contact kunt maken met de ononderbroken stroom van de liefde. En hoe je door overgave aan de ander, kunt opgaan in de eenheid.

Dit boek raad ik zeker aan om beide te lezen om zodoende meer inzicht te krijgen in de reis die je samen bewandelt. Ook als je single bent is het handig om bewust te zijn van de schatten die aanwezig zijn in een relatie en welke stappen je daarvoor horen.

Veel leesplezier.

Boek: Een schat aan Liefde 
Schrijver: Marthe van der Noordaa 
Staat: Zo goed als nieuw, tweedehands 
Prijs: €10,- inclusief verzend- en servicekosten, klik hier 
Aantal: 1
Stuur na betaling een mail naar info@iloveinspiration.nl met je adresgegevens.

Liefs,
Mara

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.