Wat is AliExpress nou eigenlijk? AliExpress is een Chinese online website waar je allerlei leuke en handige dingen kunt bestellen veel voor weinig ! Verzendkosten meestal gratis. Je kunt er heel veel verschillende producten vinden. Van leuke chokers tot de leukste matte lipsticks. Hier heb ik mijn persoonlijke top 3 gemaakt met producten die ik heb besteld via AliExpress.

Telefoonhoesjes: Iedereen heeft wel een telefoon met of zonder hoesje, voor mij is het heel belangrijk ter bescherming voor mijn toestel. Het geeft je telefoon een karakter, maar ook laat het zien wat voor persoon jij bent en waar jouw interesses liggen. AliExpress verkoopt voor wel elk toestel diverse hoesjes met leuke afbeeldingen, kleuren en stickers. Dit alles vanaf 1 euro of zelfs minder! Zelf heb ik een hoesje gekocht met het logo van de Kylie Jenner lipkit, dit beschrijft in mijn geval dus iets wat ik leuk vind!

Afbeeldingsresultaat voor kylie jenner lipkit logo hoesje

Make-up: Als vrouw zijnde maken wij wel bijna allemaal gebruik van make-up, je producten hoeven alleen niet altijd duur te zijn voor een goeie kwaliteit. Zelf heb ik er weleens een merkloze mascara, lippenstift en een eyeliner gekocht. Ook nog diverse make-up kwasten. Gewoon omdat ik het het proberen waard vind! Ik was in totaal minder dan 8 euro kwijt en ik ben er zeer tevreden mee! Ik ben van mening dat je het moet proberen in plaats van zeggen dat de kwaliteit slecht is omdat het goedkoop is, laat je niet tegenhouden en probeer eens een keer iets kleins. Een miskoop kan altijd, dat kan zelfs hier in de winkels in Nederland.

 

Kleding: Wij dragen natuurlijk elke dag kleding, aangezien ik zelf de laatste tijd veel bestel op AliExpress, kon een kledingstuk niet missen. Waarom ook niet? Omdat je maar moet aannemen van de foto hoe het product eruit ziet? Ja, dat klopt. Net als internetshoppen hier weet je maar nooit hoe dat ene shirt of broek bij jou gaat staan. Helaas heb ik geen foto van mijn bestelde item, maar ik kan jullie nogmaals wel meegeven dat het het proberen waard is voor die prijs.

***Waarschuwing !!!***

Bestel alleen iets bij AliExpress als er meerdere bestellingen zijn geplaatst, recensies met foto’s aanwezig zijn en hoe zij/hij op het product reageren. Vooral bij cosmetica. Het wilt inderdaad wel eens gebeuren dat je een product niet binnen krijgt, daarom moet je deze punten altijd goed bestuderen.

Is een product die jij graag wilt bestellen nou precies nog geen enkele keer besteld of zijn er nog geen recensies? Zoek dan nog even verder! Er zijn meerdere personen op AliExpress die hetzelfde product verkopen, soms moet je alleen iets dieper graven!


Dit was het weer voor deze keer, mijn bestelling ga ik zeker voortzetten op deze website. Ik hoop jullie voldoende te hebben geïnformeerd over deze website.. Vragen zijn altijd welkom!

Kisses,

 

Alicia

About The Author

Iloveinspiration

Leave a Reply