Ik ben Mara Michels ik vind het belangrijk dat iedereen inclusief mezelf in zijn/haar kracht

staat, haar/zijn talenten en gave omarmen en daarmee een ander verrijken. Ik vind het niet alleen belangrijk, maar het is ook mijn missie, mijn levensmissie.

God heeft mij zo gemaakt dat ik kan zien wat jou potentie is en tegelijkertijd kan zien wat jou tegenhoudt. God heeft mij ook zo gemaakt dat ik weet waar jij doorheen moet gaan om weer volledig in je kracht te staan.

In mijn werk als coach, trainer en PR agent ben ik erachter gekomen dat velen van ons, inclusief ik, bang zijn om te groeien en de wereld te vertellen dat we bestaan en dat we heel veel te bieden hebben.

We zijn bang wat anderen van ons vinden en dat als we echt zijn wie wij zijn, wij niet geaccepteerd worden. Wij zijn bang om afgewezen te worden en die angst houdt ons tegen. Dus wat doen we? We passen ons aan, we willen erbij horen. En elke keer als we naar acceptatie zoeken buiten onszelf verliezen wij een beetje van onze kracht.

Ik geloof dat wij hier allemaal zijn voor een reden, wij allemaal een purpose hebben, een doel op aarde. Een doel om de aarde mooier te maken en met onzes gaven en andere te verrijken. En om dat te doen moeten wij onszelf accepteren. En hoe doen we dat? Door erachter te komen wat onze reden is op aarde? En hoe kom je daar achter? Weet wat je missie is! Jij weet wat jij belangrijk vindt, jij weet wat jou gelukkig maakt, vrolijk en blij. Maar jij weet ook waar je bang voor bent.

Het moment dat je stil gaat staan bij de antwoorden van deze vragen is het moment dat jij het antwoord hebt van jouw succes.

Now, let’s go, be you!

Don’t forget to share&Like


 

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.