Klassiek, HipPop/ Rap, Latin, Volksmuziek, Jazz, R&B, etc. Wat is jouw favoriete soort muziek ?

Ik zelf ben fan van rap, rappers kun je onderscheiden van zangers, zij brengen hun verhalen over op een harde wijze waardoor je jezelf inspant om de tekst beter te begrijpen. Het is meer dan positive-feelings only, ze slepen je mee in hun verhaal, je ervaart het zodanig op een manier dat het lijkt of je de gebeurtenissen live bijwoont. En dit is hetgeen wat ik adoreer aan rap. Het heeft meer te brengen dan muziek.

Josylvio is een voorbeeld van zo’n soort rapper. Bij het label Esko is hij opgekomen met twee albums : 2016 Ma3seb, 2 Gezichten 2017. Josylvio is zijn artiestennaam dit is ontstaan toen hij met Esko zat te brainstormen, zijn echte naam is namelijk : Joost Theo Sylvio Yussef Abdelgalil Dowib. Door Joost & Sylvio samen te brengen kwamen zij met Josylvio. Esko en Josylvio zijn jeugdvrienden sinds hun middelbare schooltijden, zij zijn samen het rappen begonnen en nu kan hij vol trots Esko als zijn producer noemen.

Dit jaar besloot Josylvio zijn eigen label uit te brengen, dit is uitgekomen op 23 Februari 2018, het album heet Hella cash. Het is een groot succes geworden is. Zijn Youtube kanaal word bekeken door over de 7 miljoen kijkers. Zijn top tracks zijn o.a: Catch up, Skiemen, Skittle Stacking en Ride or die. Je zult deze nummers meerdere keren voorbij horen komen op de radio, ik weet in ieder geval dat deze rapper mijn favoriet is. Ken je deze rapper nog niet ? Ga hem checken zou ik zeggen, want hij blaast je omver met zijn lines!

Don’t forget to like & share!

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.