Wauuuuw, wat een te gekke film heb ik gisteren gezien. Girls trip, ik kan mij niet herinneren dat ik zo heb gelachen in Pathé. Deze film is zo gezellig, helend, hilarisch en liefdevol.

De film gaat over 4 vriendinnen die al sinds hun middelbare school ”sisters” zijn. In de film komt het duidelijk naar voren dat zij heel veel hebben meegemaakt met elkaar, alleen door hun persoonlijke levens  zijn zij de afgelopen 5 jaar uitelkaar gegroeid. We volgen hun tijdens hun “girls trip” naar de Essence festival in New Orleans.

Samen met mijn girl Grace Wong ben ik naar Girls trip gegaan, en we kwamen na de film beide tot de conclusie dat dit een film was die wij echt nodig hadden. Voor mij vooral omdat het mij weer bracht tot de kern van vriendschap. Dat is genieten van de authentieke verbindingen. Relaties waar je mag zijn, die je herinneren wie je bent en waar je gevierd wordt voor de stappen die je maakt.

De film draait kort in de bioscoop, dus het is echt nu of nooit. Van mij mocht de promotie in Rotterdam veel intenser, aangezien Rotterdam: The multi-culti city is van NederlandAls het goed is draait Girls Trip deze week nog in pathé, ik zou zeggen. GA!!! Het komt niet vaak voor dat zo een lekkere film draait. Ik bedoel je hebt goede films, je hebt spraakmakende films, maar Girls trip is echt een lekkere film!

Liefs, Mara

Oh ja, als je trouwens meer wil weten over je levensdoel, of je wil tips over je branding ga naar www.maramichelspr.com

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.

Leave a Reply