Er zijn van die dagen… je merkt het meteen wanneer je opstaat. Je kijkt in de spiegel en denkt: ‘BAD HAIR DAY!’ 


Je kunt proberen wat je wil, maar hoe vaker je er aan gaat zitten hoe erger het wordt. Het liefst zou je op zo’n dag alles afzeggen en onder de dekens kruipen. So what to do? Don’t worry and let me help you!

 

1 Was je haar
Mocht je deze ochtend veel tijd hebben, was je haar dan opnieuw. Je vette haar en al je rare plukjes, hobbels en bobbels, zijn verleden tijd. Breng het na het wassen weer helemaal opnieuw in model.

2 Droogshampoo
Soms heb je echter geen tijd om je haar te wassen. Droogshampoo is dan een uitkomst. Het wordt minder vet en heeft meer volume. Daarbij creëer je met droogshampoo heel gemakkelijk een messy look. Super handig dus! Aanrader: de droogshampoo van Andrélon.

3 Hide it!
Één van de makkelijkste manieren om je bad hair day te verbergen is door het dragen van leuke hoedjes of petten. Daarbij zijn ze helemaal hip, dus dat is mooi meegenomen.

4 Strak naar achteren
Dit is mijn persoonlijke favoriet. Creëer een fabulous strakke- staart  of een hoge/lage knot met veel haarlak. Niemand die weet dat jij een bad hair day hebt.

5 Als niks helpt….
Hey je kan het altijd nog afscheren, heel erg gewaagd maar je weet in ieder geval zeker dat een bad hair day jou niet meer zal overkomen.

Afbeeldingsresultaat voor black women beautiful hair

Good luck ladies!

 

 

 

About The Author

Ebru Akcakaya