Geef je oren en ogen even de tijd om de meiden Naomi en Lisa-Kaindé Diaz van de band Ibeyi te leren kennen. Ze hebben een enorm muzikaal talent en staan binnenkort in Paradiso Amsterdam op de planken. De kracht van de meiden dringt je brein binnen en het kippenvel is niet te ontwijken. Alleen muzikaal? Nope! Echt niet. Naast een goed gevoel voor muziek zijn ze ook nog eens super artistiek en fotogeniek. Let’s just say they know how to work it!

Check alle awesome foto’s op de Instagrampagina van Naomi en Lisa-Kaindé: @ibeyi2.
Benieuwd naar hun nieuwe nummer ‘Deathless’? Luister het hieronder:

 

About The Author

Femke Schreuder

Mijn ei kwijt kunnen, dat is waar het bij mij om gaat. Toon Tellegen, mijn favoriete dichter, noemde een van zijn dichtbundels 'Daar zijn woorden voor'. Zo voel ik dat ook. Woorden zijn een uitlaatklep en ik kan alles wat ik voel woord voor woord uit- spreken, schrijven, typen. Mijn favoriete dingen in het leven? Romantiek, humor, muziek, schrijven en mooie foto's bekijken.

Leave a Reply