Muziek is zo belangrijk in een praktiserende ‘self-love lifestyle‘. De dag beginnen door jezelf helemaal te laten gaan, is al je eerste stap tot overgave. Dit is vooral handig voor alle control freaks around us.

In mijn coaching en readingspraktijk geef ik vaak het advies om meer over te geven aan het universum en vertrouwen te hebben dat het goed zit. Een uitspraak die makkelijker is gezegd dan gedaan, I know. Believe me I know, because I practice what I preach and preach what I practice. Daarom hoort muziek en dans bij mijn ochtendritueel. Ik maak daar geen grap mee. Mijn energie omhoog. Vibrate high.

Daarom hoort muziek en dans bij mijn ochtendritueel. Ik maak daar geen grap mee. Mijn energie omhoog. Vibrate high.

En hoog vibreren is niet zo moeilijk als je naar het nieuwe nummer luistert van Ciara. Yaaassssss B, Ciara is Back. Level up aaaaaaaaaaaaaa. Mijn nieuwe anthem voor de ochtend.

I dedicate this song to all my action figures, the daily heroes who are big dreamers, truthful souls and ready to elevate and level up. xxx

Them old mistakes are gone, I won’t do them no more
That’s old news, there’s new news, I done did that before
I turned nothing to something, my comeback on one hunnid’
Less talking, more action, you just gon’ CiCi coming
I just keep elevating, no losses, just upgrading
My lessons, made blessings, I turned that into money
Thank God I never settled, this view is so much better
I’m chilling, I’m winning, like on another level.

 

Liefs,

Mara

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.