Deze week staat ontwerper Jennice Pengel in de Pop Up Winkel in de Huidenstraat 13 te Amsterdam. Kom gezellig langs. Voor de pop up shop heeft zij een nieuwe lijn uitgebracht voor de city girl die van afspraak naar afspraak gaat. Kenmerkend voor de tassen van Rowen bags zijn dat zij uniek zijn en een sterk karakter hebben. De tassen zijn van leer en handgemaakt. Daarnaast is het mogelijk om op aanvraag een customized tas te bestellen.

Wat doe je als je erachter komt dat je passie ook je talent is? Dan ga je tassen ontwerpen? Althans dat is wat Jennice Pengel een aantal jaren geleden heeft besloten te doen toen zij haar merk Rowen Bags lanceerde. Het resultaat een fetish voor elke lerentassen liefhebber. Ja, ik heb het over mezelf.

De Rowen Bags zijn eye catchers met een duidelijke statement “Ik ben mezelf en ik geniet ervan” een ware verfijning op je eigen stijl.

Jennice Pengel

Rowen Bags is geboren vanuit de liefde voor lerentassen. Ontwerper Jennice Pengel is altijd heel creatief geweest en in 2017 besloot zij haar eigen tassenlijn op te zetten. De Rowen Bags zijn eye catchers met een duidelijke statement “Ik ben mezelf en ik geniet ervan” een ware verfijning op je eigen stijl.

Ik ben een professionele lerentassenkoper en ik kijk altijd hoe een tas mij versterkt, zo heeft Jennice ook haar tassen ontworpen. In mijn ogen is Jennice Pengel een real goddess die eigenaarschap heeft over haar magie. Die kracht is ook terug te zien in Rowen Bags.

In mijn ogen is Jennice Pengel een real goddess die eigenaarschap heeft over haar magie. Die kracht is ook terug te zien in Rowen Bags.

Deze week staat ontwerper Jennice Pengel in de Pop Up Winkel in de Huidenstraat 13 (9 straatjes) te Amsterdam. Kom gezellig langs. Voor de pop up shop heeft zij een nieuwe lijn uitgebracht voor de city girl die van afspraak naar afspraak gaat. Kenmerkend voor de tassen van Rowen Bags zijn dat zij uniek zijn en een sterk karakter hebben. De tassen zijn van leer en handgemaakt. Daarnaast is het mogelijk om op aanvraag een customized tas te bestellen.

Tot en met zondag 26 mei 2019 ben je welkom om langs te komen in de winkel.

 

Pictures: Mara Michels

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.