Vandaag op 25 april was Olave Basabose te gast, ze vertelde in Mara’s Morning Motivation haar verhaal over hoe haar leven gaat sinds haar campagne bij Artikel 1.

Grotendeels heeft zij meer lopen reflecteren over hoe alles een impact in haar leven heeft gehad, mensen die ze ontmoet heeft en  hoe zij zelf een invloed  kan zijn in de samenleving. De mensen die zij jaren volgde op het social media gingen haar haar opeens herkennen.

Artikel 1 heeft haar aan het denken gezet en geïnspireerd om zich meer te betrekken tot de samenleving en wat daarbij nodig is. Olava heeft zelfs het idee om een cultureel centrum op te richten die zich richt op verschillende culturen en achtergronden. Ze wil minderheden helpen zichzelf te kunnen uitten en hun talenten te ontwikkelen, om samen erachter te komen hoe het daadwerkelijk  met andere culturen aan toe gaat.

Laatst luisterde Olave naar Angela Davis (politiek activiste en schrijfster) die Olave er aan herinnerde “We moeten zelf  her-bedenken wat succes daadwerkelijk is. Het is ons altijd verteld dat succes wekelijks geld uit kunnen geven  is, maar niemand denkt aan anderen in de gemeenschap.”

Luister hieronder naar de gehele show van vanochtend met Mara en Olave:

Mara's Morning Motivation is elke dinsdag, woensdag en donderdag van 07.00uur tot 09.00uur op www.stanvasteradio.com

 

Leave a Reply