Ik weet dat misschien bijna iedereen het al gezien heeft en sommige het hebben afgekeken, maar ik heb het net ontdekt and I love it! The 100, zag ik vaak langskomen op Netflix en door goede feedback van vriendinnen heb ik het toch een kans gegeven. Na de eerste aflevering begon ik te denken waarom ik dit niet eerder heb ontdekt misschien kwam het door de titel of foto wat mij niet heeft aangesproken. Daarom wou ik erover schrijven voor anderen die hetzelfde denken als mij. Just watch it! trust me, you will love it! Het heeft 4 seizoenen 5 is onderweg, je hebt dus lang kijkplezier.

Korte beschrijving
Een eeuw nadat een apocalyps de Aarde verwoestte, worden 100 bewoners van een ruimtestation naar de planeet gestuurd om te onderzoeken of deze weer bewoonbaar is.

Don’t forget to share and like!

About The Author

Ebru Akcakaya