Veel vrouwen willen graag lang en dik haar en het liefst ook nog met krullen erin, maar er zijn ook heel veel vrouwen die de voorkeur hebben voor een kort kapsel en dat kan minstens net zo mooi zijn. 

Een kort kapsel kan enorm stijlvol, stoer en mooi staan. Je haar van lang naar kort knippen heeft veel moed nodig, bij veel mensen vindt je het leuk staan, maar soms heb je het idee dat jij het niet kan hebben. Kort haar is nu helemaal in! Het betekent niet dat je direct mee moet gaan met die trend, maar het is wel fijn om te weten dat je niet de enige bent met een korter kapsel en het past helemaal bij het modebeeld van dit moment.

Er zijn superveel leuke kapsels voor kort haar. Of je nou krullend of stijl haar hebt, je kunt het in zoveel modellen laten knippen. Met pony, een bob of laagjes. Veel mensen denken dat je met lang haar meer kunt, maar ook met kort haar kan je veel doen. Knotjes, staartjes, opsteken, vlechten, krullen, ect. Als je van lang naar kort gaat kun je heel wat nieuwe dingen uitproberen die ineens heel anders gaan staan.

Goedkoop?
Lang haar kost je meer tijd en geld! Je haar verven bijvoorbeeld je hebt meer pakjes verf nodig, naast het verven gebruik je ook andere producten zoals: shampoo, conditioner, haar spray ect.  Kort haar is wat dat betreft een stuk goedkoper, omdat je veel langer met dit soort producten doet.

Voordelen?
Kort haar heeft meer voordelen dan dat je denkt. Lang haar ziet er snel, futloos en dof uit en hangt als je niet oppast al snel langs je gezicht. Kort haar heeft meestal meer volume en als dat niet zo is, is het een stuk makkelijker het te creëren. Kort haar is ook een stuk lichter dan lang haar, dat kan behoorlijk zwaar zijn en soms kun je er zelfs hoofdpijn van krijgen. Kort haar blijft uiteindelijk vaak beter zitten dan wanneer je lang haar hebt. Het aller belangrijkste is dat je minder last hebt van gespleten haar puntjes en is makkelijk bij te houden!

                                              Heb jij kort of lang haar en waarom?

Afbeeldingsresultaat voor short hair black curls  friends

 

About The Author

Ebru Akcakaya

Leave a Reply