Ik heb khalid voor het eerst ondekt op youtube bij de reccomended video’s. Toen ik zijn liedje Location hoorde was ik al gelijk verkocht omdat hij in het liedje zoveel emoties stopt dat het enige wat je kan doen is met hem meevoelen en jezelf erin verplaatsen alsof jij in zijn schoenen staat.  Zijn muziek brengt mij in een kalme stemming.

De 18-jarige Khalid groeide op met een moeder die in het leger werkte en liedjes zong van Sade, Musiq Soulchild, Usher, Bill Withers en Brandy.

Khalid vindt het belangrijk dat mensen zich kunnen identificeren met zijn muziek. Zijn liedjes gaan over opgroeien in het leger, over zijn reizen en over opnieuw beginnen op nieuwe plekken. Elk nummer is een stukje verhaal en vormt in totaal een puzzel van zijn eigen leven.

Bedankt voor het lezen van mijn spotlight editie wil je nog meer blogs van mij lezen, klik hier

Leave a Reply