100% accuraat en als je precies doet wat je te horen krijgt zal je in een hele korte tijd een positieve verandering ervaren. Wensen komen uit.

Mijn naam is Mara Michels. Een bezige bij. Spiritual Teacher, High Priestess, Empowerment Trainer & Brand strategist. Ik geef 1-op-1 sessies, trainingen en masterclasses op het gebied van spiritualiteit en branding. Ik ben een echte spirituele nerd.

Om vooruit te komen in dit leven geloof ik in een holistische aanpak. Dat is ook de reden dat ik mezelf heb gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Ondernemerschap, NLP, Management, Branding, Marketing, Media, Sales, psychologie, Empowerment, Alchemy en Magie.

 

 

Vooral als je klaar bent voor een positieve draai in je leven dan is mijn spiritual life coaching voor jou.

Alles is energie en energie is informatie. Jij bent energie en deze energie resoneert met een freqentie die zich weer vertaald in specifieke informatie. Jouw frequentie is een magneet dat wil zeggen dat je onbewust of bewust mensen en situaties (energieën) aantrekt. Tijdens mijn spiritual life coaching wordt je bewust van welke frequentie je uitzendt en krijg je advies hoe je bewust met je vibratie kan omgaan om zo aan te trekken wat jij wenst.

Vooral als je klaar bent voor een positieve draai in je leven dan is mijn spiritual life coaching voor jou. Een sessie duurt 30 minuten, is online en op verzoek op locatie. Je verteld je verhaal en vervolgens leg ik de kaarten. Of je laat de kaarten spreken en luistert naar de boodschap die voor jou bestemd is. Mijn advies is om atlijd een notitieboekje bij de hand te hebben. Want het advies wat je krijgt is specifiek, altijd op maat en meteen toepasbaar in de praktijk. 100% accuraat en als je precies doet wat je te horen krijgt zal je in een hele korte tijd een positieve verandering ervaren. Wensen komen uit.

Vragen over business en de werkvloer:

  • Is het verstandig om deze deal te maken, hoe kijken mijn opdrachtgevers of managers naar mij en waar moet ik nu op letten bij het bouwen van mijn business? Hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid? Hoe kan ik mijn cliënten nog beter ondersteunen? Welke doelgroep heeft mij echt nodig? Welke strategie is wijs? 

Vragen over je liefdesleven:

  • Wanneer komt mijn toekomstige partner? Hoe staat mijn partner in de relatie? Waarom is mijn partner zo afstandig? Hoe kan ik zorgen dat de relatie spannend en inspiratievol blijft? Waarom krijg ik hem niet uit mijn hoofd? 

Vragen over Spiritualiteit:

  • Wat is mijn purpose? Wat zijn mijn gaves? Hoe blijf ik in balans? Waarom trek ik bepaalde zaken aan? Wat zijn de lessen die ik moet leren? Welke patronen moet ik transformeren? 

Reviews.

Stefanie "Zij is zo lief!!! Het zou echt mijn vriendin kunnen zijn. Ze is goed met haar intuïtie dingen aanvoelen in combi met de kaarten. En owww i love the Pendel hier krijg ik nog meer duidelijkere antwoorden op mijn vragen!!. Haar voorspellingen komen uit!!! Het is ook een persoon die mooi persoon van buiten is. Zeker haar innerlijke voelt zo warm/liefdevol aan."
Gerda "Ik vond het een heel fijn gesprek met je. Ik heb heel veel nieuwe inzichten gekregen en je doorzag de dingen erg goed. Dank je wel!" "Al je voorspellingen zijn uitgekomen ik ben er zo blij mee je had toch gelijk we zijn weer bij elkaar."
Jay "Scherpe waarneming en zeker de moeite waard.
"Sonja "Bedankt voor je mooie reading en je wist dingen die je niet kon weten het advies dat je gaf daar kan ik zeker iets mee.
"Karin "Bedankt voor het fijne gesprek hier kan ik dus verder mee, ook omdat ik nu weet wat er gaande is kan ik er op een positieve manier mee omgaan."

Wil jij ook een sessie boeken?

Duur: 30 minuten | Investering: €100,- | Sessie boeken: klik hier
Nadat je hebt geboekt stuur mij dan nog een mail via info@iloveinspiration.nl om de datum/tijd af te stemmen.

Liefs,

Mara

 

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.