In mijn sessies help ik mensen zoals jij en ik bij het vinden van de juiste keuzes. Door gebruik te maken van de tarot kaarten en de orakelkaarten gecombineerd met mijn helderziende gaven geef ik inzichten, tips, strategiëen en wanneer nodig rituelen. Mijn clienten krijgen de ruimte om met mij te sparren over hun ervaringen en om te kijken naar de bigger picture. Denk hierbij aan de les die met je gecommuniceerd wordt, en de noodzaak om daar nu ook wat aan te doen.

Een sessie duurt 30 minuten, is online via what’s app video of zoom. Je verteld eerst waar je het over wil hebben en vervolgens leg ik de kaarten. We kijken naar hoe jij je energie verdeelt, en wat er voor zorgt dat je uit balans bent. Vervolgens gaan wij kijken wat je nodig hebt om in flow en vooral in je eigen kracht te blijven.  Klik hier als je een sessie wil boeken.

Wie ben ik?

Mijn naam is Mara Michels. Een bezige bij. Ik ben een echte spirituele nerd.  Om vooruit te komen geloof ik in een holistische aanpak. Dat is ook de reden dat ik mezelf heb gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Ondernemerschap, Coaching, NLP, Management, Branding, Marketing, Media, Empowerment, Alchemy en Spiritualiteit.

Mijn antwoorden zijn specifiek je weet precies wat je moet doen en wat je niet moet doen, wie je moet vermijden of juist toelaten om te zorgen dat alles weer flowt.

Op het gebied van spiritualiteit heb ik mezelf in de afgelopen 15 jaar ontwikkeld in verschillende divinatiesystemen. Ik maak gebruik van de Tarot, de pendel en ik werk met verschillende rituelen. Mijn antwoorden zijn specifiek je weet precies wat je moet doen en wat je niet moet doen, wie je moet vermijden of juist toelaten om te zorgen dat alles weer flowt. Ook kan ik je vertellen hoe iemand anders in het proces zit, hoe deze persoon jou ziet en hoe jij  (zonder jezelf te verliezen) er het beste kan zijn voor de ander.

Wil jij ook een sessie boeken, klik hier

Mijn clienten zien mij als een vriendin ‘who keeps it real’. Wil jij ook een sessie boeken, klik hier. Nadat je hebt geboekt stuur mij dan nog een mail via info@iloveinspiration.nl

 

Liefs, Mara Michels