Heb je al gehoord van de zangcompetitieshow The Four? Het gloednieuwe hit-programma werd bijna precies een maand geleden uitgezonden op het FOX-netwerk. De Amerikaanse realityshow biedt vier ongelooflijke zangers en zangeressen de kans om op het podium te staan in de hoop op het behalen van het sterrendom.

De show begint met vier finalisten die hun plek moeten verdedigen om de competitie te kunnen winnen. Elke week arriveren nieuwe zangers en zangeressen om de huidige zangers te overtreffen in ruil voor hun felbegeerde plek op het podium. Elke zanger heeft de mogelijkheid om zijn plek te verdedigen in de hoop dat niemand ze zal vervangen, zodat ze de hele wedstrijd blijven en uiteindelijk ook winnen!

De vier deelnemers worden gecoacht door een serieus gestapeld panel van experts. Om er een paar te noemen, doorbraakartieste Meghan Trainor, producer en songwriter Sean “Diddy” Combs en social-media-dirigent DJ Khaled.

Naarmate de show vorderde, stond vooral één zangeres boven de rest. Zhavia Vercetti, arriveerde op het podium met een bepaalde stijl en vertrouwen die het panel van experts en iedereen die thuis toekijkt volledig bekoorde.

 Zhavia beschrijft zichzelf als: “Een 16-jarige singer / songwriter uit LA.”

Haar Zhavia Instagram-account heeft 1,5 miljoen volgers overtroffen.

Ze groeide op in een muzikaal gezin in Los Angeles, Californië. Haar moeder Bobbi Jo Black was een zangeres en leidde later een haarstyling-winkel genaamd Hot Head Dreads. Ze heeft twee zussen.
Zhavia's kenmerkende dreadlocks zijn met dank aan haar moeder, Bobbi Jo Black. Haar moeder lijkt een groot deel van Zhavia's leven te zijn; ze zei dat het haar doel is om haar moeder een huis te kopen.
 
 Op een schaal van één tot tien van hoeveel ik dit wil, zou ik 100 miljoen zeggen. "De vastberadenheid van Zhavia is duidelijk voor iedereen te zien. Ze heeft ook de sterke steun van haar familie. Zhavia heeft echt talent dat veel verder gaat dan haar jaren. Haar kenmerkende uiterlijk maakt haar onvergetelijk.

 
 Don't forget to share and like!


About The Author

Ebru Akcakaya