Tina S is een Frans meisje van 17 jaar oud. Wat maakt haar inspirerend? Het feit dat ze dedicated as hell is.

Tina begon erg vroeg met gitaar spelen, ongeveer toen ze 7 was. Ze begon met simpele liedjes op de gitaar en ging al snel een stuk vooruit. Het is zo bijzonder en inspirerend dat een meisje van 17 nu al op een hoog niveau zit. Tuurlijk is ze daarnaast een normale tiener die haar cijfers moet halen en haar eigen leven leidt.

Zelf ben ik pas begonnen aan ukulele spelen. Ik ga je eerlijk zijn, ik verwacht niet dat ik ooit het level van Tina S ga bereiken, maar dat maakt niet uit. Het gaat namelijk om de skill die zij heeft bereikt door niet te stoppen. Toch is het niet demotiverend. Het feit dat zij dat kan, is al inspirerend voor mij. Met die inspiratie hoop ik meer te bereiken. Niet alleen met mijn instrument, maar ook met mijn leven.

 

Kijk hier een video:

Ik hoop uiteindelijk even skilled te worden als zij. Het mag je stijl misschien niet zijn, maar kom op, wat is ze goed zeg.

About The Author

Sebastiaan Paap