Het zal je maar gebeuren, je wordt overvallen door mannen in je hotelkamer in Frankrijk tijdens de Fashion week. Dit gebeurde zondagnacht bij de wereldberoemde Kim Kardashian.

Kim is voortdurend beveiligd, maar op dat moment dat haar bodyguard even weg was, gebeurde de overval. Het gerucht gaat, dat de overvallers op de hoogte werden gebracht van de onbeveiligde celebrity. De overvallers, 1 daarvan droeg een masker en de ander was verkleed als politie agent. Kim wist dat iets niet klopte en probeerde haar bodyguard te bellen, maar voor dat ze wat kon doen, werd ze vastgebonden met plastic handboeien. Op dat moment dacht ze, dat ze verkracht zou worden.

Kim vreesde voor haar leven en vertelde dat de overvallers al haar geld en spullen mochten meenemen, als ze maar blijft leven. Haar ring van ongeveer 8 miljoen, was waar de overvallers voor kwamen. Ze had verteld waar haar ring was en ondertussen hoorde haar vriendin ” Simone” die beneden in de kamer sliep, het lawaai en wist dat er wat aan de hand was. Simone belde Kim’s bodyguard, om te zeggen dat er wat aan de hand was.

De overval duurde totaal ongeveer 6 minuten. 

Kim’s telefoon is ook gestolen. Dit brengt grote gevolgen met zich mee. Zij is doodsbang dat haar ‘zeer persoonlijke’ snaps en video’s doorverkocht of uitgelekt zullen worden.

Waarschijnlijk is deze overval gepleegd door een goed georganiseerd team met een uitstekend plan. Ze schatte de schade op een paar miljoen euro.

Één en al drama dus… Het goede en het belangrijkste nieuws is dat Kim Kardashian lichamelijk niks mankeert!

 

 

About The Author

Sharisma Bhaggoe

Leave a Reply