De mensen die mij goed kennen van vroeger, kennen mij wellicht als conservatief, gesloten, een ijskoningin, maar ook gedreven (vooral in mijn studententijd).

Sinds mijn 31ste, na een lichte burnout, werd ik echter gedreven in de (her)ontdekking van mezelf.  Laagje voor laagje de angsten, beperkende en geconditioneerde gedachten ging ik weghalen om de ware Nadyura, de Nadyura die in de perfectie van God is gemaakt, te ontdekken. En alles wat ik leerde wilde ik meteen aan anderen delen.

En zo ook ben ik in de afgelopen tijd bezig geweest in mijn ‘journey’ van mijn vrouwelijke energie. Zoals altijd begon het met een nieuwsgierigheid die in mij opborrelde. En zo ging ik op ontdekkingstocht en wat ik ontdekte, deed een nieuwe wereld voor mij open. En opeens stuitte ik tegen een artikel op internet van  een ‘Sensual Goddess’. In het artikel werd uitgelegd dat in elke vrouw een ‘Sensual Goddess‘ schuilt en dat het alleen een kwestie is om haar te laten ontwaken. Volgens het artikel zou een ‘Sensual Goddess‘ de volgende eigenschappen bezitten:

  1. Zelfverzekerd
  2. Kracht
  3. Humor
  4. Charme
  5. Intelligentie
  6. Is in balans
  7. Onbevangen
  8. Gelooft in wonderen en magie
  9. Vitaal
  10. Moedig

En toen ik het artikel las, dacht ik: “OMG! Dit ben ik gewoon!” Dit is hoe ik mezelf heb getransformeerd en nu leef.. So I AM a Sensual Goddess! En dus besloot ik op verzoek van mijn vriendinnen een inspiratie-avond hierover te organiseren genaamd: ‘Unleash the Sensual Goddess within (part 1 and part 2)“, om mijn opgedane kennis en ervaringen te kunnen delen.

Het ontwaken van de sensuele vrouw is een reis op het gebied van mind, body and soul.  Het begint bij eeuwenoude praktijken uit China vanuit de taoïstische leer. De taoïsten  hadden ontdekt dat het geheim van het leven om lang en gelukkig te leven is cultivering van hun seksuele essentie.  Echter waren deze geheimen in die periode slechts beschikbaar voor de adel en de erfgenamen van de traditie.

De reis van de sensuele vrouw begint dus in eerste instantie bij het ontwaken van de hoogste vorm van energie, de seksuele energie. Het gaat echter niet alleen om seksualiteit, maar een nieuwe kijk van het leven, vanuit de vrouwelijke energie. Het is het in balans brengen van de Yin (water/zijn) en Yang (vuur/kracht). Het is het teruggaan naar de ware essentie van vrouw zijn en het ontdekken van niet alleen poorten van genot en gelukzaligheid binnen onszelf maar van het leven!

Aan het eind van de twee inspiratie-avonden vroeg ik aan de vrouwen wat hun grootste les is geweest. Eén van de vrouwen antwoordde; Nadyura, ik heb zoveel geleerd! Heb nieuwe inzichten gekregen, geleerd over vrouwelijke seksualiteit (dat er zoveel nog te beleven is), bewustwording en het loslaten van negatieve emoties over mijn lichaam, over voeding  voor de hormoonbalans en voeding en verzorging voor de yoni (vrouwelijk geslachtsorgaan), over de yoni-egg, verbinding van hart en yoni, de voordelen voor mijn relatie enzovoort. Maar mijn belangrijkste les is toch wel dat alles begint bij zelfliefde.  En dat dit alles mij gaat helpen om meer van mezelf te houden!

En ik denk dat dit ook de mooiste en belangrijkste les is wat je kan leren, bij de start van de reis naar de ontwaking van de sensuele vrouw in jezelf <3

 

Love, light, and blessings,

Nadyura

About The Author

Iloveinspiration

Leave a Reply