In deze weersomstandigheden is het belangrijk dat wij ons continu hydrateren. Ik ben zelf geen fan van water drinken en ik weet dat ik niet de enige ben. We stoppen ons vol met koolzuurhoudende drankjes zoals: Blikjes Cola, Fernandes, Energie en zoveel meer waardoor we eigenlijk ons volstoppen met Suikers. Zulke drankjes zorgen er juist voor dat wij juist meer dorst krijgen in een korte tijd. Ik wil jullie laten zien met mijn top 3 drankjes hoe wij ons op een gezonde manier kunnen hydrateren

 

                                                                       Strawberry Mint & Hibiscus Iced Tea

Ik ben zelf helemaal gek op Iced Tea, het liefst in de smaak Green Tea.
Niet alleen is dit een lekkere verfrissende  dorstlesser is, maar ook ook heel goed voor de body & mind.

Deze aardbei Mint & Hibiscus Iced Tea is vrij van geraffineerde suikers, vegan friendly, en een van de meest verfrissende drankjes voor een zomerdag! Mooi om de dag mee te beginnen.

Ik zelf  vind  dat dit is de allerbeste ijsthee die ik ooit heb gehad.  De ingrediënten van deze thee zijn munt blad en hibiscus, met een beetje  frambozen in gemend . Zodra het wordt gekoeld, is een puree van aardbeien gemengd met citroen en honing (of agave, als je vegan bent) in om  het het drankje te zoeten . De aardbei voegt een zomerse zoetheid en de munt geeft het een rand koeling die zorgt voor wat verfrissing.

Rainbow Smoothie

Ik was van plan om dit te delen omdat het niet alleen heel kleurrijk uitziet, maar ook heel lekker en verfrissend smaakt . Er is gewoon iets over het idee van een regenboog dat mij  vrolijk maakt. Dit is waarschijnlijk omdat een  regenboog je laat denken aan je kindertijd en hoe je daar bij voelde als je er een zag. Het brengt gedachtes op zoals  de zon, de lente, en het buiten zijn tijdens mooi weer.  Deze smoothie zit  vol ton groenten en fruit stukjes, het is niet alleen mooi voor de oog maar ook voor het lichaam. de regenboog smoothie  bevat wel 7 lagen, maar het is het type smoothie die perfect zou zijn voor speciale gelegenheden. Enkele van de items die u gemakkelijk kunt vinden in de bevroren fruit afdeling, zoals aardbeien, bosbessen, mango.

 

 

 

 

Watermeloen Perzik Smoothie

Dit is de eenvoudigste smoothie ooit met slechts vier ingrediënten. Het is super dorstlesser met bijna alleen het gebruik van de  watermeloen ze;f. Wist u dat watermeloen 92% water is? Als het fruit was goed gerijpt is het niet nodig om suiker toevoegen,  maar voel je vrij om toe te voegen van 1-2 eetlepels honing als uw vrucht minder zoet is.

 

 

 

 

Geniet van de zon met een drankje dat goed voor je is!

Much Love xx

Alicia

About The Author

Iloveinspiration

Leave a Reply