Ken je dat gevoel? Je loopt happy door je stad en denkt “wauw wat is mijn stad toch mooi”. Met een glimlach kijk je naar de mooie grachtenpanden en de mensen op straat.

Op sommige plekken krijg je een grotere glimlach omdat op deze specifieke plek ooit iets leuks heeft plaatsgevonden waar je mooie herinneringen aan hebt. Maar ook plekken waar je ooit met iemand plezier hebt gehad, waar je uiteindelijk met ruzie uit elkaar bent gegaan. Dat geeft een dubbel gevoel, soms wat gemis,  maar het beste is om die gene juist aan dat mooie moment te herinneren.

Je raakt in een flow, een happy flow, je loopt in een bubbel, een bubbel met jouw gevoelens en herinneringen, maar tegelijkertijd ben je ook bewust van alles wat om je heen gebeurt. De fietsers die je voor je voeten afsnijden, iemand die te dicht lang loopt en je half je schouder meeneemt. Maar op dit soort momenten heb je hier geen erg in, want het leven is mooi in je bubbel. In die bubbel gevuld met lichaams- eigen stofjes zoals; dopamine en endorfine kan niemand jouw glimlach stelen.

Des de meer dopamine er door jouw lichaam giert, je voelt je een beetje high, een beetje verliefd. Maar je bent niet verliefd op een specifieke persoon, je bent verliefd op het leven.

Verliefd zijn op het leven is het beste gevoel ever, omdat je hier niet afhankelijk bent van een persoon, je bent niet afhankelijk van genotsmiddelen. Nee, het leven zelf geeft jou dit heerlijke gevoel cadeau, het enige wat je hiervoor hoeft te doen is ervoor open staan en met volle overgave tot je nemen. Voel het in elke cel van je lichaam en houd dat gevoel vast.

Like & Share!!

 

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.