Hell Yeah! Zo mag ik  het zien, dames met passie. Ready to steal the show. Ik kan ervan genieten als mensen van zich gaan laten zien, zeggen: ik besta! Daar gaat het om, want ja! Jij leeft ook op deze wereld en er zijn zoveel mensen benieuwd naar wie jij bent. De echte jij. Met je eigen visie, dromen en talenten. Misschien is het eng om naar buiten te treden, maar waarom niet?

Zijn wie je echt bent, dat is toch echte vrijheid. 

Liefs Femke

About The Author

Femke Schreuder

Mijn ei kwijt kunnen, dat is waar het bij mij om gaat. Toon Tellegen, mijn favoriete dichter, noemde een van zijn dichtbundels 'Daar zijn woorden voor'. Zo voel ik dat ook. Woorden zijn een uitlaatklep en ik kan alles wat ik voel woord voor woord uit- spreken, schrijven, typen. Mijn favoriete dingen in het leven? Romantiek, humor, muziek, schrijven en mooie foto's bekijken.