Weer zo een filmpje die je meteen in je hart raakt. Ik weet niet voor jou, maar ik weet dat als ik vrijgezel ben, ik altijd fantaseer over mijn droomman en de leuke momenten die we samen meemaken. Van de gedachte alleen al om lekker passievol samen te zijn, smelt ik al.

Totdat het moment is aangebroken, en de fantasie wordt realiteit. Kijk als je iemand gewoon leuk vindt is er absoluut niks aan de hand. Althans voor mij. Maar als je opeens gevoelens krijgt, waar je niet op was voorbereid wordt het toch wel even spannend.

Er vindt een transformatie plaats en als je altijd denkt dat je het overzicht hebt in het leven, verlies je alle controle in 1x. Shit, dit was niet de bedoeling! “I am catching feelings!” Pure overgave is het beste in het moment, maar voor een controlfreak is dat moeilijk.

“You have to let go of who you thought you were before you met that person!”

De problemen ontstaan wanneer je het beeld dat je van jezelf had voordat je de persoon had ontmoet waar je gevoelens voor krijgt, niet wil loslaten. Als je de ander niet de “Power” wil geven om jou te veranderen.

Volgens “Father” Richard Rohr hebben wij een “True self” en een “False self”. En wanneer je verliefd wordt, hetzelfde moment is dat je het valse beeld dat je hebt van jezelf, moet loslaten. Als deze transitie niet gebeurd dan is de kans groot dat je niet van de persoon houdt. Of dat je het risico niet wil nemen om te veranderen en te groeien.

Mmmmm. Definitely something to think about.

Liefs,

Mara

 

About The Author

Mara
Editor in Chief

Mijn naam is Mara Michels. Ik ben de ceo van www.iloveinspiration.nl, www.inspirationnetwork.eu en www.maramichelspr.com. Ik geniet van inspiratie in de breedste zin van het woord. Via mijn platformen promoot ik ondernemers, projecten en producten die een positieve verandering brengen in de maatschappij. Daarnaast help ik ondernemers, studenten, performers en coaches hun zichtbaarheid te vergroten bij hun ideale doelgroep middels strategiesessies. Ik ben met www.inspirationnetwork.eu begonnen om positief nieuws te delen vanuit verschillende windstreken en mensen te verbinden vanuit verschillende culturen. Momenteel bereiken wij ruim 20.000 vrouwen (60%) en mannen (40%) via onze verschillende kanalen. Wil jij ook gepromoot worden mail mij dan via maramichels@inspirationnetwork.eu.

Leave a Reply